Bukan Blog Kamu: Nak tengok TV pun kene ada nafsu ke?

Thursday, June 20

Nak tengok TV pun kene ada nafsu ke?

ntah!!! dah tade minat plak nk tengok tv.. tade nafsu langsung nak tengok..
hidup saya seharian nguruskan rumah, laki, anak dan bisnes coklat..
maka babai lah tivi.. kadang2 jeles plak tengok kawan2 duk update
cerita2 kat TV terutama tang drama2 tu hihi.. dulu saya pun kaki drama gak..
kalau dah tertengok mesti nak terlayan sampai habis... skang tade..

ada niat nak tengok kat TONTON.. baru je cerita tu bukak sesaat dua
dah tutup.. asyik2 tengok notification kat facebook.. pastu saya edit2 gambar..
dah tade buat ape baru la bukak blog.. dah layan tenet kene layan nopal jugak..
maka tak payah layan tv.. kalau ada pun malam je tu pun kalau cik abey bukak
tapi dia suka movie dan rancangan sukan tu.. tak minat plak nak tengok.. hmm

bukak tivi hanya untuk bukak katun je untuk si nopal.. kalau dia tak tengok
saya bukak radio untuk layan jiwa di kala online.. dah buat bisnes on9 ni
maka kene selalu la on9.. sambil buat keje pun leh tengok2 jap..
masa sangat padat.. tengok tv di kala bosan je tu pun kalau ada cerita..
atau time internet kene potong lambat bayar baru la tengok TV hihihihi...

motif entry : jangan tanya saya pasal rancangan TV tak tau la..
tanya saya pasal coklat je pandai la saya jawab kang hihi...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

are_lin@yu said...

btl2..ayu pn kdg2 xda mud jgk tgk tv..hihi

Cikda said...

selalu tv yg tengok cikda.. hihihi

Kakzakie said...

Samalah dgn kakak jgn tanya rancangan tv tapi kakak kalau cuti sekolah layan juga sebab anak-anak tak sekolah kan...

Mrs Lurve said...

azie sejak ada anak nie jer curi2 masa tgk tv.terhadnya alahai..

Qhaifa Nur said...

sejak anak-anak dah besar ni..malas pula nak tengok tv...rasa macam tak ada masa pula tonton tv Bert...

:: Mrs.Eady :: said...

hheehehee....

Kesuma Angsana said...

hehehe ada juga cam ni ye

Cik Nur™ said...

Nur pun tgk teduhan kaseh dgn sebenarnya saya isteri dia je pun, cerita lain Nur pun xtahu..hehehe

AiSyA LiEzA said...

sy un xberapa minat ngn tv ..kecuali ada prgrm tv y org suh tgk..ngee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...