Bukan Blog Kamu: Sahor Bersame

Monday, August 23

Sahor Bersame

Kejadian seumpama ini berlaku pada pagi tadi jam 1 hingga 2 pagi.. lokasi ini berada di sebuah location yang diberi nama setapak.. atau lebih tepat lagi jalan genting klang... takla sahor pon.. tapi melempiaskan nafsu untuk bersaper.. (supper)

Dah lamer sangat tak datang sini... speselnye tang air buahnyer sajer... nak bg kunyah2 sket oda la french fries... air buah dia mmg spesel.. airnya bleh ader layer2 patu rasenye gebu & pekat..

tgk dari jarak dekat..
oh nampaknyer aisbek dah makin tenggelam di bawa arus deras...

ni la air sayer... menggow campo pisang bertopikan eskem banila...

ohh dia oda air nenas campow jambu batu bertopikan jue eskem banila...

yess kudap2 di malam ari...
kentang goleng bercicahkan mayonis ala sos...

dapnyer tgk baby saya minum dengan bongkaknyer...

hoh!!
sila buat2 tak kelihatan si pompan pucat comot tanpa mekap
ala2 miswel dikale mater bengkak tebal seinci bagai disengat tebuan...
"allooo.. olaaa... udah tido ka... free tak? jum jumper malam ni kalo tak tdo lagi.. kiter saho bersamer... ader bende nak cter besss neh.. " bilang si amey pada adik pompannyer...

(gaya percakapan telah dialih suara oleh aku sendiri.. maner la ingat slang dia cmana.. tapi isi kandungannyer lebeh kurang la tu yerh hiiii hiiiii hiiii)

gaya ala2 mat romeo sedang menelepon pacarnya
beginikah?? ntahlaaa....


selesai sajer minum minuman di kedai makan ini
maka berangkatlah kami ke putrajaya
untuk mengambil adiknya & bersaho bersame
di warung mamak yg diberinamer darussalam presint 9....
sahow la sekali...
dah itu jer kedai makan yg ader....
bedal sajerla...

Akibatnyer... arini aku ngantokkkkk tersenggok2
di opis yang sejokkkkk.....

ZZZZzzzzzzzzZZZZZZZ




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...