Bukan Blog Kamu: Besdey Boy - 4 September

Thursday, August 12

Besdey Boy - 4 September

Bulan depan 4/9/10 besdey beliau jatuh pada ari sabtu….jatuh pada bulan posee.. Yeahh… baru la dapat ari cuti.. kalo tak sebelum ni masa wikdeys sesaje… cene nak slebret??

Hmmm.. nak plan bukak pose sesame la… masa tu plak cuti sekolah… N lagi seminggu nak rayer… pening adiah aper nak bagi beliau ni…. Baju? Buhsan… banje makan??? Tade kenangan plak… hmmm… yang aku tau dia cukup minat dengan barang perhiasan… tapi takkan tiap2 kali bagi adiah nak bagi hiasan??

Taun lepas aku bagi dia hiasan dinding… prem yang ader tulis ayat Al-Quran tu.. tergezut dia dapat prem besar gedabak… ahah padan muka…. Taun ni aper agi yer nak bagi… kang kalo ditanya nak aper… mesti dia cakap… “hishh abg dah tua… takyah slebret2 bedey bagai.. tu untuk budak2 jer…” hek ele mamat nih… tua ke muda ker.. sume sambut besdey laa.. hatoyyaii…

Dah tader idea maun aku carik lagi barang hiasan.. hehee tapi lain peten plak…. Kene sergah kedai adiah ni.. baru leh tau aper nak beli….jap jer dah nak msuk bulan 9 patu sepuluh patu sebelas patu doblas patu dua ribu sebelas plak masuk.. wahhh cepat tul masa ni berlari….


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...