Bukan Blog Kamu: Seronoknya belajar internet marketing kat rumah..!!

Thursday, June 23

Seronoknya belajar internet marketing kat rumah..!!



gile tak seronok..
sambil baring2 sambil susukan anak ke..
sambil sambilan lah belajar 
ilmu internet marketing..

kos ni sangattttttttttt diminati...
asal ada peluang mesti terhegeh2 nak join..

nak ke seminar/kelas/bengkel terpaksa pilih2..
ada yang sampai 2 hari.. ada yang dari
pagi sampai tengah malam pun ada...



fikir banyak kali nak join ke tak..
kalau bujang memang dah lama join..
kene fikirkan anak yang masih nyusu badan..
kalau lama sangat2 macam tu cik laki pun tak bagi..

nak suruh dia yang pergi dia tak minat sangat..
pernah sekali lepas.. okla timing nya..
dari 9 pg sampai 6 ptg.. tinggalkan baby
kat rumah adik.. yg boleh susukan badan..

okla.. atas sebab kekangan tu..
maka kita cari la alternatif lain..
banyak gak modal dibelanjakan 
utk cari ilmu internet marketing ni...
ebook toksah cakap la macam2 dibelinya...

ada jugak join program online coaching..
best.. belajar dengan satu cikgu secara personal..
masa tu belajar fb ads.. guna messenger je..
basic memang ada sebab pernah belajar
sendiri dari ebook, youtube, website..
tapi tak power lah.. kene ada cikgu..!

lepas belajar ada gak perubahan..
bila buat fb ads.. datang jugak sale hihi..
tapi bukan senang nak senang..

ada masa kang banyak kali la 
akaun kene flagged.. atau bahasa lainnya
kene banned la.. solusinya lecehh!!
kene ada akaun fb lain dan kad bank baru..
jenuh betul nak buat kad je kejenye..

dah setel pasal tu... saya memang follow
otai2 intenet marketing.. dalam email dan fb..
selalu baca apa je input/ilmu diorang share..
boleh kata hari2 belajar dengan diorang..

dan bebaru ni ada join 2 program berbayar..
belajar melalui group fb.. satu grup tu
belajar pasal fb ads je.. memang bestlah..!!
banyakkkk ilmu dapat.. ada yang tak tau 
pun boleh jadi tau dengan banyak..

satu lagi program yang sama jugak..
tapi belajar internet marketing..
yang ni baru join... tengok gambar bawah ni..


banyakkkkkk video nak ditonton...
ada puluh2 video nak distudy..
ni baru satu bab.. ade lagi bab lain..
gigih tengok satu satu...

dan kremm bulu kening 
berkerut2 sebab terlalu detail...!!

banyaakkkkkkk ilmu baru tau..
dan tak hairanlah cikgu ni memang power..
sejarah dia memang otai...
pernah buat jualan sampai 7 angka..
dalam beberapa bulan je dan 
dia buat sorang tanpa agen.. dasyat..!
tu salah satu... dan banyakkk lagi hihi..

grup yg saya join ni antara yang terbaik
dan paling aktif... dan ahli2 grup tu
ramaiiiiii sifu2 IM dan jemaah biz on9..
tetiap jam ade je ilmu baru diorang kongsi..

rasa bertuah je dapat join..
nak join? carila LIKE METHOD...
kalau anda memang minat belajar
internet marketing macam saya..

joinlah,, tak rugi.. masa baru tau tu
sebab kebetulan je.. klik sana sini..
tetiba terjumpa.. dan siasat terus..
bila dah baca.. tak fikir panjang dah..
terus bayar dan join...
alhamdulillah di track yang betul..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...