Bukan Blog Kamu: KOLEKSI TURBAN BABY COMEL, CANTIK DAN MURAHH..!!

Wednesday, June 29

KOLEKSI TURBAN BABY COMEL, CANTIK DAN MURAHH..!!




Tambah koleksi bisnes hahaa...
sebenarnya nak beli untuk anak..
tapi cambest je dapat jual sekali..
haha asal ade peluang kann..?

dulu suka pakai headband masa baby.
tapi bila dah besar sikit dah pandai rimas..
asyik tanggal je headbandnya...
masa kegemilangannya dulu ramai la
kawan2 tanya mana beli headband...

waaa kan best masatu dapat jual hihi..
tapi tengah gawat.. nak jual kene ada 
modal besar jugak.. hmm tunggulah..

sekarang jumpa turban pulak..
selalu usha turban ni mahal2..
kebanyakkannya rm15 ke atas..
tapi yang saya jual ni takdela
sampai rm15 pon haha.. murah kan??

kualiti??? bessttt dari kain lycra..
tak panas lembut je kainnya..
corak pun pelbagai dan cantik2..
umur dari 4bulan hingga 3 atau 4 tahun

dia pakai suke je dia.. boleh tahan 
lama gak  bertahan atas kepala..
nak tengokkk?????
















banyak lagi sebenarnya koleksi...
cek dalam facebook la ye..
dalam album ni ada details..
wasap 0168880684 dan LINK KOLEKSI
V
V
http://bit.ly/290ctNE


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...