Bukan Blog Kamu: "Cemana nak dapat hadiah zalora tu?"

Friday, December 18

"Cemana nak dapat hadiah zalora tu?"



semalam post gambar di fb..
hadiah zalora dah sampai..

"terima kasih zalora"

dan dapat soalan...
"cemana boleh dapat?"


ceritanya 3 bulan lepas tau..
saya dapat invitation dari zalora
melalui email... saje cek..
eh nape cam lain je email ni...
ingatkan iklan2.. bukan rupanya..

bila dah baca ohh... sukanyaaaa
sebab dapat lagi berkolaborasi...
ni dah kali kedua.. dulu sedih sikit..

zalora mohon untuk buat satu entry
review produk diorang.. ada guideline
siap semua dah.. tinggal lagi tugas
sebagai blogger la buat review...

dulu dapat tugas untuk review
dan kali ni dapat review
haa klik link dua atas ni keh..

so sebagai hadiah dia bagi
RM100 coupon untuk
dibelanjakan di websitenya..

ok kenapa dulu sedih...
tula... asyik lupa dan
bertangguh sampaila ke hari
terkhir coupon tu perlu
digunakan.. tarikh terakhir tula
saya cuba buat.. tapi sayang
sudah espayettttttt!!! grrrr...

salah sendiri keh.. haha
ruginyeee kateko..
kalau tak boleh dapat hadiah..

dan peluang kali kedua dapat..
pun sama.. dah masuk bulan
ketiga ni baru teringat..

dan yang paling rare...
hampir seminggu duk
menjelajah di website zalora
sebab nak mencari hadiah...

yang bestnya hadiah boleh
pilih sendiri ya dalam nilai
rm100 tadi.. kalau terlebih
 100 sila tambah duit sendiri..

kenapa sampi seminggu??
memang khatam habis la
semua iklan yang ada...
terbelek2 satu demi satu..
tak jumpa sambung lagi 
esok hari.. punyalah
nak yang terbaik...

dan yang pasti saya ni
orangnya cerewet kehkeh..
dan rambang mata pulak tuh..
tah berapa kali asyik tuka
dan tukar dan terus tukar...

dan akhirnya saya buat pilihan
nak pilih 4 hadiah.. 2 bagi 
pada cik laki.. dan 2 lagi 
saya amik.. anak takde
sebab takde barang budak ye..

banyak nak amik kira...
bab harga.. jangan terlebih..
bab size.. ada yang minat 
sesangat tapi takde size..
terutama baju dan kasut tu..
tu pasal sampai seminggu..

dan semalam sampai dah...
apa yang ada stok kita
sambar okeh... tq zalora...

kalau ada lagi invite la lagi hihi..


ha ni hadiah dah dibukak dari plastik...
baju jam kasut dan beg.. senang acik
nak isi pempes kain baju anak kalau 
nak jalan dekat2 kan.. hihi...

baju tu warna dia rare..
bukan kelabu tapi cam bebiru2..
tah warna pelik ape ntah..
kain dia best.. sejuk jee...
harga pun tak mahal mana..
bawah rm30 je tu.. 

sama gak ngan kasut...
sedapppp di pakai..
rare jugak.. tak pernah beli
kasut camtu.. so kita pilih 
hadiah cmtu..mujur ada size..

dan jam untuk cik laki...
tukar jam lain la cik abang..
tau dia suka pesen2 camni..
kuhadiahkan.. harap abg sukeee..

 ok... blogger2 lain..
sila rajin cek email..
mana tau dapat invitation
dari zalora.. dah ramai dah
blogger yang dapat job ni..
banyak dah blog saya baca..
zalora memang mencari..
dan sila rajin update blog
supaya zalora terjumpa
blog anda okeh hihi..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...