Bukan Blog Kamu: 6 FESYEN PAKAIAN TERKINI - JOM LAYAN!

Monday, September 14

6 FESYEN PAKAIAN TERKINI - JOM LAYAN!





Cerita ni khas untuk peminat fesyen tau!!.
Kalau cakap pasal fesyen biasanya dikaitkan 
dengan wanita.. tak nafikan.. saya pun sama..
sukakan fesyen terbaru.. janji selesa dipakai
dan cantik dipandang.. betul kann??

Dunia fesyen pakaian paling cepatttttt berubah..
kita lebih suka mengikut fesyen terkini yang
lebih 'up to date' supaya tak ketinggalan zaman.

cuba tengok perubahan fesyen dalam penggayaan di 
pentas peragaan sama ada fesyen antarabangsa dan
juga fesyen tempatan.. ade je fesyen terbaru yang akan 
diperkenalkan.. yang pastinya lebih menarik moden,
trendy, cantik dan kreatif.. opkossssss!!!

contohnya pada tahun ni.. ada 6 gaya fesyen terkini
yang PALING HANGAT dan menjadi pilihan ramaiii
pecinta fesyen di seluruh dunia.. ini adalah antara
fesyen terkini yang harus anda ikuti jika anda 
nak tampil lebih cantik dan menarik mengikut
trend terkini dan popular seperti yang ditampilkan
banyak jenama fesyen terbesar.. besttt gilerr!!

Nak tau lagi best??? 6 gaya fesyen terbaru ni
diambik terus dari pentas peragaan fesyen dan
walaupun masa tu dah berlalu, anda masih boleh
lagi pakai sebagai kombinasi pakaian harian anda..
takde masalah sebab masih cantik dan modenn gitu!

Cuba tengok gambar2 kat bawah ni... trend terbaru lah!
dan yang pasti anda mesti jadi gerammm nak memiliki
semuanya kalau boleh kan.. eh mesti boleh punyaa!



2015.. warna putih paling glamer.. kombinasi 
yang tidak akan pernah luntur popularitinya..
antara warna lain yang selalu menjadi pilihan..
hitam, putih dan biru... betul kan??..


Tu cerita warna.. kalau dari segi corak pulak,
corak gingham pilihan yang paling terbaekkk
untuk musim ni.. cantik dan unik kan??
Yang pastinya bila dipakai akan terasa lebih
yakin, trendy dan sangat menarik..



Tengok gaya ni.. Set warna putih mesti jadi pilihan ramai.. 
Simple, cantik trendy dan sangat bergaya dengan warna 
putih warna kesucian.. Saya pun penggemar warna putih..




Pernah tengok gaya ni? Cantik sangat kan! 
Baju jenis shirt dresses begitu popular dalam 
kalangan selebriti seperti Taylor Swift, yang mana gaya
 beliau telah menjadi inspirasi buat ramai peminat beliau di 
seluruh dunia. Lebih kasual, santai dan simple tapi menarik..




Fesyen lain mengikut warna pilihan, warna kuning yang
 begitu terang dapat membuatkan penampilan seseorang 
kelihatan lebih menyerlah daripada biasa! Dapat memukau
 sesiapa sahaja yang memandang.. Anda akan lebih yakin dan 
berketerampilan... Tengok gambar tu.. Cantik sangat kan? 
Saya nak bocorkan rahsia kat mana boleh dapatkan 
pakaian fesyen terbaru dan paling cantik boleh 
anda shopping secara online sahaja!!.. pstt meh sini..




Sebut sahaja Zalora, saya yakin anda pasti tahu.. 
Web online shopping yang paling best di Malaysia 
yang wajib anda layari dan ikuti perkembangan fesyen terkini.. 
Zalora menjanjikan design, warna dan harga yang sangat 
menarik dan berpatutan untuk anda shopping pakaian
 kesukaan anda.. Dan saya yakin anda tidak akan menyesal.. 
Tak percaya? Tengok web Zalora ni.. Pasti buat anda rambang 
mata tak tau nak pilih mana satu sebab semua pakaian yang 
dipamirkan sememangnya sangat lawa dan trendy..

Semua fesyen ada.. Dari pakaian ke pejabat, pakaian harian, 
pakaian untuk bersantai dan bercuti atau pakaian rasmi
 pun boleh jumpa di Zalora ni... Jika anda penggemar 
fesyen terbaru dan tercantik.. Jom terjah Zalora.. 
Takkan menyesal dan takkan rugi sebab berbaloi..
 Sememangnya cantik dan murah.. Besttt sangatt.. 
Jom tengok web Zalora ni dan shopping sekali okeh.. 
Belanja saya sekali sebab dah bocor rahsia hahaha...

Ok jom tengok.. Kalau tak habis sold out 
pakaian yang kita suka.. jom jom jom!!






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...