Bukan Blog Kamu: MH370 PULANGLAH.. KAMI MENANTIMU...

Monday, March 10

MH370 PULANGLAH.. KAMI MENANTIMU...


2 hari lepas Malaysia dan sekitarnya dikejutkan dengan berita
kehilangan pesawat MH370.. semua dah sedia maklum dengan
berita sedih itu kan.. 2hari saya tak 'berniaga'.. walaupun tiada 
lah kedai untuk dibukak pintunya.. tapi saya online semata2
untuk mengapdet berita terikini dari internet.. debar2..
sungguh mendebarkan jiwa dan raga.. sampai tak boleh tido!

 banyak berita dari internet ni palsu dan  ada yang betul..
tak boleh pakai semuanya... macam2 spekulasi ye dak?
yang paling teruk manusia2 yang takde hati perut ntah
letak kat mana suka2 hati aje mereka cuba membuat lawak
bodoh yang amat bajet untuk menghiburkan orang kononnya..

haloo.. yaa keluarga anda takde dalam tu kan..
jika anda atau keluarga anda ditimpa musibah dan orang lain
buat benda yang sama.. ape rasa kau?? manis macam oren??
geram pulak nengoknye... bila tengok profile ada yang budak2
hingusan lagi.. ada jugak yang dah tua tapi ntahla... eee...

saya dan seluruh rakyat malaysia mengharapkan keajaiban 
berlaku.. mohon doa dari Yang Maha Esa  agar dipermudahkan
urusan mencari, menjejak dan mengesan di mana mereka berada...
harapan besar agar mereka selamat hendaknya... aminnn....




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...