Bukan Blog Kamu: SEJUTA??? Alhamdulillahhh....!!!

Friday, March 29

SEJUTA??? Alhamdulillahhh....!!!


Cecah dah sejuta? isnin haritu tengok baru 900k++
dah bape hari tak tengok blog.. tak update blog..
banyak urusan tade masa nak online... cecah dah sejuta10k ++..

contest kene kensel.. atas nasihat dari penasihat..
dedahkan jela senang.. hari2 yang makin bizi.. 
tengah semanagat dan fokus pada bisnes coklat..
tak terlayan nanti..maka abaikan saja hehe..


hasil tabungan nuffnang 2 tahun.. barula nak merasa kikiki..

terima kasih menyinggah di blog usang ni.. 
terima kasih menyapot blog usang ni..
terima kasih skodeng senyap2 blog usang ni..
terima kasih menaikkan trafik blog usang ni...

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Norhaizan hakim said...

Tahniah dan semoga bisnes coklat tu semakin berkembang maju.

Cik Nur™ said...

wahhh..dah sejuta view..!
byk juga Nuffnang tu...
Tahniahhh....
rezeki nawfal.. :)

Kakizan Omar said...

Congrats Bert.. semoga semakin tinggi traffic.. :D

misz sheyla said...

sma la kite...baru lepas cash out duit nuffnang...

Qhaifa Nur said...

ramainya...
alhamdulillah...

Nisah Idham said...

Alhamdulillah rezeki. Nisah belum cash out lagi tp duit dah hilang hehe

harumanvee said...

sama - sama ... tahniah ! dah cecah sejuta pengunjung . nuffnang pon dah boleh cash kan ...

eMMe said...

Alhamdulillah.. Tahniah.. rezeki anak kan Bert.. payah nak capai 3 angka, huhuhu... sebab tak serajin bert akak ni, heee~

LiYa HaNiF :: said...

uihh banyak gak tue.. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow sejuta...tahniah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...