Bukan Blog Kamu: Kini saya nak mendedahkan.........

Monday, March 4

Kini saya nak mendedahkan.........


Malu nak bagitau.. segan pun ada hikhikhik.. *mengade*

ok la.. setelah membizikan diri barang seketika akhirnya semua sudah siap!
Niat di hati nak lancarkan 1 Mac tapi tak sempat pulak.. banyak betul kejenye!

Maka harini boleh la buat pelancaran baru ape yang saya bikin selama ini..
ini hobi saya di masa lapang.. selain daripada menambahkan pendapatan,
saya dapat mengisi masa terluang jika ada masa terluang.. nama pun hobi kan?

Bermula dengan survey2  di internet.. terjumpa sesuatu yang menarik..
belajar dengan youtube dan ada beli ebook untuk tambah ilmu sikit..
beli barang dan cuba pratikkan.. tambah skill, tanya pada yang pengalaman
dan akhirnya saya berniat untuk mengembangkannya..

Saya buat mengikut ajaran yang telah di ajar.. ke bengkel? tak mungkin!
saya ada anak 4 bulan.. susah nak ke sana sini.. maka belajar aje sendiri..
bermula januari saya belajar.. mantapkan ape yang perlu dimantapkan..
februari pula saya dah mula dapat tempahan.. seronok tapi penat juga..
nampak macam senang.. tapi bila dah tau renyahnya cemana haa...!

meskipun penat dan renyah tapi seronok.. seronok dan puas hati tengok
muka manusia-manusia yang seronok menikmati apa yang saya telah hasilkan..
banyak komen2 yang membina saya dapat dan saya pratikkan!
biarlah banyak pesaing di luar sana.. saya tetap jugak nak buat..
Dapat pula sokongan padu dari suami dan keluarga saya dan beliau..
makin seronok la saya membikinkannya.. terima kasih buat semua!!

apemende la saya membebelkan.. tapi tak jugak bagitau ye?
ok tengok gambar bawah ni dan taulah jawapannya!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





Ye coklat buatan saya... banyak lagi coklat yang telah saya hasilkan..
semuanya ada di blogshop  saya http://coklatbert.blogspot.com
jom terjah sana ya.. dan jangan lupe like fb page saya juga ek hih
http://www.facebook.com/coklatbert semuanya baru aje dibuat..

ada sesape nak teringin coklat free? nanti saya bagi... 
tapi ada la syaratnye kan? hehe.. ikut syarat dapat la coklat..

sekarang ni saya bizi nak menyiapkan tempahan 1000biji coklat bar
yang akan di hantar minggu depan ke Usim, Nilai..
lepas tu ada 2 set coklat untuk majlis pertunangan sedang menanti...
tu semua tempahan jauh.. satu dari Melaka satu lagi dari N.sembilan..
tempahan setiap hari dari penduduk di sekitar sini pun tiap hari2 kene buat
sebab permintaan lagi banyak dari penawaran.. tak sempat nak buat banyak2..
kene siapkan tempahan segera... gigih buat hari2 ni..hehe

harini cuti buat coklat.. anak tak sihat.. meragam aje dia..
petang ni nak ke bandar ipoh lagi ada banyak benda nak disetelkan...
tak lama lagi nak apply lesen perniagaan.. barulah diyakini dengan lebih yakin..
saya hutang BW ya...? akan dilangsaikan satu demi satu ya.. hehe..
selamat menjamu mata di http://coklatbert.blogspot.com dan kalau 
nak menempah roger2 aje saya.. kawan2 blog dan FB saya kasihi.. 
ada harga sepesel untuk anda! jom.. jangan segan2 nak order hehe


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

24 2 ORANG KATA:

cik violet said...

perghhh.. patut lame xupdate.. bz dengan projek besar rupenye..

goodluck sis :)

AyueJean AJ said...

Wahhhhh sedapnya coklat.......
Semoga murah rezeki ye kak.... =D

are_lin@yu said...

wahh dh berbisnes dah akak..ptt buzy..hihi

Kesuma Angsana said...

tahniah moga terus maju jaya ye

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh good luck :) semoga berjaya & dimurahkan rezeki yg bnyk..

My Little Diary said...

wow!!! bestnya
semoga biz maju....

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

wah, bagus lah bisnes dari rumah.. jimat masa, untung besar. gudluck!

Qhaifa Nur said...

bisnes coklat...
nampak terliur BERT...bisnes dari rumah best juga...anak terjaga..gud luck

Ena's Palace said...

gud luck bert...moga bisnes makin maju yer..
jeki anak2 gak tuh..

Mrs Lurve said...

wahh..tahniah, teruja nak tgk page tue..

Che Rosliza Che Mat said...

Pandainya bert bikin sendiri coklat...

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya...terliur akak tgk...

Cho Zila said...

baguih.. baguih... semoga bertambah barjaya... teruskan usaha....

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak. Moga terus cekal dah maju ke depan.

Geram tengok Nawfal juga - lihat N3 bawah N3 ini geram!!

nik ros said...

bagus ni. mcm2 jenis ada. lawa2 lak bentuknya

Cik Nur™ said...

Tahinah Mama Naufal..!
Moga bines terus maju..maju dan maju....

Amin..!

Lepas ni naufal bolehlah mkn coklat byk2.. :)

MaMa Rey said...

lama tak masuk sini..

wow..coklat kesukaan hati..cantik2 comel2la..pandai buat..

eMMe said...

wahhh... buat bisnes cokelat ek..
leh tempah ni.. nak buat utk majlis Aqiqah twin.. 16hb ni sempat tak? hehehe... nak dlm 60 pack, bajet 1 pack RM1 murah ke Bert?

Momo said...

akak dok area mane ek? kalau pos ke perak agak2 sampai berapa ari ye kak?

Semut Senyum said...

wah wah... ada hobi baru, pendapatan baru.. masa juga baru. ehheh

moga succes!
saya support kawan2 berniaga ni! =)

LiNda said...

bestnye bert..pndai wat choc..semoga bisness bert makin maju, linda suke tgok org melayu wat bisness :)

Masya said...

mesti sibukkan lps ni... xdelah nak berblog lg...

Pn. Sheila said...

wah... berbisnesnye rupenyer... hehe... pandainya bert... leh ler order ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga bisnes bert berjaya k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...