Bukan Blog Kamu: Bila dah penat memang sedap berurut

Wednesday, March 13

Bila dah penat memang sedap berurut




 Aktiviti bulanan shopping di meru raya ipoh..
letih cari barang ke sana ke sini ke sanun..
jomla rehatkan badan kat kerusi urut ni...

ommanya kat kusi urut sebelah.. takdela lege sangat pun..
sekadar urutan biasa... tapi kalau nak kusi urut yang best
saya penah guna kusi urut Osim... memang melegakan lalu tertidur..!
tiap kali balik kerja.. dapat plak urut kat kusi urut.. memang syiokkk!!
nak mintak cik laki beli satu kusi urut kat umah best gak ni.. hihi




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

16 2 ORANG KATA:

Masya said...

ni lah kegemaran hubby saya juga kalau lepas shopping...

eMMe said...

Salam Bert!
sihat ke?
IN tu ceria betul, cam dia lak yg dok kat kusi urut tu.. hehehe..
tapi mmg pun Bert badan kite ni letih, perlu urutan utk legakan urat2 badan ni.. bila la masa nya nak berurut...uhuhuhu...letih kan Bert, Bert lagik la letih kan, Bisnes cekelat lagi, huhuhu...

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiiii :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

berurut mmg best tambah2 klu dpt urutan tradisional

AyueJean AJ said...

AJ pantang nampak ni.....
Hehehhehe....

Cik Nur™ said...

si tecik tu pun nak berurut jugak ye....

comei..!

Qhaifa Nur said...

lama tak pergi berurut....

♥ ROS ♥ said...

Tp ros xrasa ngurut guna yg tu..gemuk kot...ekkeke, nk bertungku n kasi minyak satu bdan bru sdap..hahhaha

Kakizan Omar said...

memang best berurut nie... kalu orang urut lagi best... tapi sekrg nie susahnya nak cari tukang urut kan.. :D

Mrs Velentine said...

memang sedap ni kan..hehehe..done ikea..dah besar baby

Kesuma Angsana said...

mmg syiok abis ni bert hehehe

cheqna said...

uish..memang nikmat ni =)

nik ros said...

bestnyer kalau dapat urut kan.teringin nak berurut lagi2 yg tradisional punya.

RadhiahIlyas ッ said...

laaaa nawfal pun nk brurut jgk , HAHAHA

lelamaisara said...

hubby saya suke singgah kat kosi ni kalu g shoping..hehhe

Mrs Lurve said...

isaac nawfal pun nak berurut jgk ke hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...