Bukan Blog Kamu: Isaac Nawfal 5 Bulan

Friday, March 15

Isaac Nawfal 5 Bulan



Selamat hari bulan yang ke 5 budak Nawfal.. Baby lagi ke ni?
Nanti dah masuk 6 bulan dah boleh mamam.. sekarang ni beliau
amat amat kuat menyusu.. saya memang amik makanan tambahan 
untuk banyakkan susu badan.. supaya beliau kenyang mantop dan bertenaga..

Mula dah menyiarap sejak 4 bulan yang lalu.. sekarang sudah mula mengensot..
tak boleh dah baring atas katil.. takut jatuh sebab satu katil sudah ditawaf..
pernah tidur sebelah dia.. bukak mata elok je tengok dia baring sebelah..
saya tidur balik... terjaga dari tidur sebab teperanjat tengok dia dah terbalik
kedudukannya.. 2 kaki embem dia tu dah hinggap atas muka omak dia nih!!

cizzz!!




gambar-gambar bertutup kepala ketika umur 4 bulan...
mungkin beliau dah terima hakikat untuk bertopi.. sebelum ni menangis je dia..
dah masuk 5 bulan omak kau nanti amik gambar baru yaaa !!

 cek nuffnang dah tiba minggu lepas.. belum clear kan lagi hehe..
Alhamdulillah tiba juga setelah berbulan-bulan menanti.. 
Isnin depan ingat nak buat peraduan sempena dapat cek nuffnnag.. 
kalau sudi join ya.. ada hadiah best menanti... 



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

16 2 ORANG KATA:

Cik Nur™ said...

alolololo...
tommei mcm omak dia.. :)

Mrs Lurve said...

comella dia....sgt comel! geram mcm nak gigit pipi

are_lin@yu said...

comel sgt!!geram tgk nawfal ni..

♥ ROS ♥ said...

Nawfal dh beshar.... Humaira booking bley??hahahah

Kakizan Omar said...

dah semakin tomei dah anak bujang nie.. apa lagi.. umminye sian kat nawfal sensorang tak der kawan nak ajak main... boleh tambah dah.. :D..

AyueJean AJ said...

Aloooo... Comelnya dia..
Meh nak cubit pipi sikit.. =D

Hazmin said...

Comelnya nawfal.. geram tengok

nik ros said...

hehe..dah makin lasak la yea.
comel jea pakai topi :)

Kesuma Angsana said...

aduhai rasa mcm cepat sgt masa tu yer

ros_reeza said...

maknya pun comell.. hihihi

Momo said...

cepat je masa berlalu..rasa mcm baru semalam je kakak dok sembang hal2 sebelum adanya nawfal ni..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

like mother like son hehehe

✿ pink velvet ✿ said...

comeinyer die :)

Che Rosliza Che Mat said...

cutenya....dah 5 bulan ya...cepat betul...

mama aryan said...

comeynyer dia..

lelamaisara said...

comil no macam mak die..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...