Bukan Blog Kamu: AL-FATIHAH : YUS JAMBU MENINGGAL DUNIA

Monday, November 30

AL-FATIHAH : YUS JAMBU MENINGGAL DUNIA



Terkejut bila terbaca post dari afdlin shauki...
dan jugak post di instagram tauke...
innalillahiwainnaillaihirojiun...

hilang sudah sahabat tauke.. pelawak terkenal
yus meninggal dunia akibat sesak nafas
di hospital selayang sebentar tadi....




pasti rindu dengan lawak2 dia...
tak sangka awalnya dia pergi..
sebak pulak rasa.. T______ T

Boleh Tuju Lagu??
Kicap nak kicap??
Zila BakarinSiti Nur Enjoy
Baby Sister
Ape pun tak bley
Balotelli
Driver tolong ambil kereta saya
Menteri Perdagangan Mexico
Yaya toure manchester city rawang
Teh o ais ikat tepi

Pak Yus dalam kenangan.....

teringat zaman raja lawak dua..
saya dan suami pergi menonton
final raja lawak di mbpj.. zaman 
nabil jadi juara.. ada pakyus ni..

dan kebetulan masa ondaway balik
ke parking kami terserempak 
dengan pakyus... borak2 kejap
dan bagus dia jenis tak sombong..
dan akhirnya harini beliau pergi..

terkesan rasanya kehilangan dia..
terutama cik suami.. yang minat 
sangat dengan pakyus ni.. sedih dia..
ape je lawak pakyus dia mesti 
gelak bahak2 tahap gabann.. hmm

Dari raja lawak satu dah follow dia..
Rajin pulak masa tu duk undi dia
Masa final.. siap ajak member 
Lepak kedai mamak semata2
Nak tengok dia,johan dan zizan..

Memang rindu lawak2 dia..
Yang tengok dia dari awal
Dia memang kelakar kan..
Tak sangka dia pergi
Waktu dia di puncak.. 


3 jam sebelum beliau meninggal...
tertera kalimah Allah didahi..
walluhua'lam...







ALFATIHAH.....
misyuuu pakyusss...
kredit gambar : itik_kejam





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...