Bukan Blog Kamu: Dah lama tak layan..

Saturday, November 14

Dah lama tak layan..




layan ape? hehee.. gatai.. lama tak layan lalak2 ni..
rasanya mau 2,3 tahun dah tak melalak... tetibe
rasa nak melalak balik.. boleh la kan. kasi can la..



dulu memang selalu pegi ngan cik laki..
saje berduet untuk layan jenjiwang..
pastu dah beranak lagi mengandung balik
lama gak tak layan.. gigih pulak dia buat
set karok satu bilik kat rumah.. dan
gigih jugak la guwe duk beli cd karok..

masa benda tu takde sibuk berbeli2...
bila dah ada depan mata tak heran pulakk...
nafsu sungguh.. sesekali je melayan..
yela kalau duduk dalam hutan boleh la..
kang kalu karok dalam rumah abih
jiran tetangga bising pulak nanti hehe...

lagu fotograf.. korban cinta yang disumbangkan
oleh cik laki peminat lagu2 fotograf..

sejak gegar vaganza mula balik tahun ni
dan yang ditunggu2 pasal tahun ni semua
yang masuk best2... sorang dua tak best tu
biasalah kan hehe.. tiap kali ahad malam
join sekali diorang nyanyi.. lalalalalala...

haritu shopping barang dapo di mydin meru..
dulu rajin la karok di situ.. tetiba je asben
ajak karok.. eh cemana dia boleh tau isi hatiku..
hihi.. cam tau2 plak rasa nak sumbangkan suara..

port layan karok kitorang suka pegi dalam
mall.. kalau kat luar2 ni tak berapa berkenan..
dulu suka datang summit usj dengan alamanda..
best sebab banyak lagu masa duduk subang dulu..


dia nyanyi kita carik lagu.. gilir2 turn nyanyi..
ikut turn.. kalau tak berebut nyanyi hahah

ok tema malam tu nak layan band boy kihkih..
layan jugak rock kapak dalam 2,3 lagu..
selebihnya lagu band boy macam new boyz,
boboy, qface, spin, sting, screen, lemonT,
sup, spoon, scorr. ntah ape lagi lah lupe dah
campur dengan kumpulan rock kapak macam
 eye, handyblack, medicine, fotograf dll...

wah rindu nyanyi balik lagu dulu2...
dulu2 suka nyanyi ngan adik kat rumah..
pasang vcd pastu nyanyi la ikut lirik..

kalau dengan kawan sekolah duk pakat 
nyanyi guna buku lagu... pengaruh dari
kakak la ada buku lagu pastu tiru buat jugak..
yang tampal pun tampal.. kalau rajin salin..

pastu  pegi sekolah bawak nyanyi ngan kawan
hahaha... sape kawan saya ingat tak buku
lagu tu.. dari kulit tebal sampai hilang
kulit pun guna lagi dan akhirnya hilang
dipinjam orang tak reti pulang.. hilanglah
kenangan buku lagu yang disimpan setakat
5,6 tahun je.. wwuwuwu sedeyy...

dapat la lepas gian dating ngan cik laki
karok balik setelah lama tak layan hahah...
peminat lagu lama.. sukasuki menyanyi..
layan jiwa2.. hilang ketagih.. ok tata..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Kesuma Angsana said...

Salam...sesekali pecah dan sumbangkan suara salah kan he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...