Bukan Blog Kamu: Selamat pergi dan pulang...

Tuesday, November 24

Selamat pergi dan pulang...



balik kampung jumaat lepas.. sabtu ada kenduri
kawen kezen..selamat sudah... senin semalam
my laki sudah pulang ke perak..

harini bergerak lah beliau join kovoi motor
ke pantai timur... sob sob sob.. bini takleh ikut
anak nak letak mana haha.. biz kene jalan..

curi gamba beliau dalam fb.. masa ni pegi 
mana ntah.. lupe pulak. utara atau krabi kot..

penangan gegar vaganza la neh!!!


dalam jam 10 lebih pagi tadi dah dapat wasap
nak gerak dah.. konvoi kali ni ke pantai timur..

hai hati tu risau jugak musim2 tengkujuh ni kan
doa jela bebanyak.. moga selamat pergi
dan selamat pulang.. jangan lupa sobiniya
binimu keh.. lama tak ke sana.. ada rezeki
lebih nanti nak jenjalan la area kelantan sana..
tak pernah lagi pegi jenjalan sesama kat sana..

tinggallah sini jap.. so saya ada di batu kikir ya..
kalau nak cod jum boleh jumpa.. tayah pos2 dah..

k tata... 

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Qhaifa Nur said...

Syoknya konvoi ...selamat semuanya Bert...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...