Bukan Blog Kamu: Sekejap jadila kan?

Tuesday, February 26

Sekejap jadila kan?




tengah tak berapa sihat.. berjangkit dari nawfal..
dia selsema pastu omma nya kene plak dah.. srott srott nih..
meskipun tak sihat.. bisnes tetap jalan.. jumaat ni nak hantar dah..
tengah siapkan projek ni.. tempahan pelanggan tempatan hari2 ada..
blogshop akan dilancarkan tak lama lagi.. dah siap saya dedahkan nanti..
harap terus BERTahan wahai bert hihihi... terpaksa lupa kan jap blog ni ..

nanti kita sembang2 keh.. nak sambung keje lagi hihih







Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Mrs Lurve said...

get well soon bert, tertnya2 dh lama nie bert wat bisness apa, xsbr nak thu nie hehehehe..

BERT ATIAH said...

sat lgi kasik tau.. tungguuuu.. blog x siap lg hihi

Nurulhuda Abdul Latip said...

get well soon..tapi bert buat bisnes apakah? bisnes kek kah??

BERT said...

kurg tpt.. leh cube lg hihi

MizzTina said...

bisnes apa la tu

Qhaifa Nur said...

seronoknya dengar bisnes makin berkembang...alhamdulillah...
moga cepat sembuh juga...

Kesuma Angsana said...

take care .. jgn lupa mkn ubatye

Kakzakie said...

Kakak doakan moga cepat sembuh dan teruskan business itu.

Psst: Nawfal dah sihat ke belum?

BERT ATIAH said...

lum kak.. sesame kene seme2 huhu

Cik Nur said...

moga cepat sembuh mama naufal.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

now dh ok belom bert

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...