Bukan Blog Kamu: Nak Tanya : Prepaid mana bagus?

Friday, February 8

Nak Tanya : Prepaid mana bagus?

Salam satu dunia.. 2,3 hari tak update blog rasa gelap jap
masa depan nak update ape blog hari ni.. tetiba blurrrrrr!!
bizi sikit membizikan diri maka terbengkalai lah seketika..

Sekadar nak bertanya kepada sesapa pengguna prepaid tegar..
banyak2 prepaid mana yang bagus ya.. saya sekarang pakai 
postpaid digi.. nak tambah satu lagi nombor untuk prepaid..
matlamat hidup adalah untuk mengacau orang haha!!

Nampak jahat di situ kan?.. oh bukan... niat di hati nak guna 
atas tujuan perniagaan.. no digi adalah hak milik setiap insan peribadi
insan yang bernama bert.. maka berat hati nak bagi itu nombor
pada khalayak ramai.. takut hilang keprivacian di situ..

Persoalannya.. mana satu yang ok ya? lama tak pakai prepaid..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

18 2 ORANG KATA:

MizzTina said...

xsure la mn satu yg ok..

Kakzakie said...

Kakak tak pernah guna prepaid sebab kami sekeluarga semua guna postpaid yg family-plan punya dan registered under satu nama tapi ada 4 subsidiaries. SO... kakak tak tahu kebaikan prepaid.

Cho Zila said...

akak tak penah gak pakai prepaid.. so memang tak tau nak habaq yang mana baguih.. tapi ramai yang pakai prepaid maxis...

Qhaifa Nur said...

samalah BERT akak/hubby pakai postpaid celcom...punyalah tak tahu pasai prepaid belikan anak tambah nilai 5 hinggit..3 hari dah habis ingatkan bole guna lama sikit...baik beli 30 hinggit he..he..

semua bagus rasanya..

are_lin@yu said...

dg ok..xpn pkai maxis sbb ramai pakai kan.hehe

Rai Ourkizuna said...

hihi..akak pun lama tak pakai prepaid.. tapi kalau pakai akak rasa akak pakai maxis je..

Kesuma Angsana said...

KA setia pada celcom

ros_reeza said...

Ros pun pakai postpaid celcom.. rasanya celcom pun ok la prepaid dia..

nik ros said...

kalau prepaid maxis still ok sebab ramai yang guna kan.dulu penah guna maxis.
skarang nik guna u mobile tapi susah skit nak dapat line kalau kat kg ni.
prepaid lain tak pernah guna..huhu

Cik Nur said...

Nur pakai celcom, hotlink dan umobile...heee.....

tiga2 ok.. :)

LiNda said...

Celcom..murah :)

ct kektus said...

kite guna celcom. sebab rumah kite payah nak dapat coverage prepaid line. lagipan, celcom ada pakej yg upax tu. hehee

Mrs Lurve said...

dulu azie pakai maxis masa study...ok kot, lps tue dh keje pakai celcom itupun line..rasa ok kot pkai celcom nie

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

prepaid ni xtau sbb wani pakai line

izzah said...

Sy vote for celcom...murah n berbaloi...gayut dgn org yg pkai celcom jgk lg murah...tmbah2 bila birthday kita celcom bg free call n sms...sy pn dh tukar ke celcom...

Momo said...

momo guna digi easy prepaid di mana anda dapat kol dan msj free utk 3 no berdaftar.. digi sahaja... hehehe.

tak tau la sekarang ade lagi tak pelan tu.. kalau pandai carik ok..takut dapat pelan dg easy prepaid yang lain..=_=

Karukord jagau said...

jgn byk2...pakai satu sudah hehehe

LiYa HaNiF :: said...

dh lama tk pakai prepaid... tk tahu le yg mana ok... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...