Bukan Blog Kamu: 8 TAHUN.. HAPPY BIRTHDAY VINIYAMEY ...!

Wednesday, August 31

8 TAHUN.. HAPPY BIRTHDAY VINIYAMEY ...!


salam merdeka.. 
dah nak habis ogos baru nak update!.

hoho..



nak ucaplah hepi besday untuk blog ni..
bermula tahun ogos 2008 jadi blogger...

macam2 merepek merabu meraban..
kendian dah pandai nak beriklan...
pastu share info maklumat pulak,.
update jugak cerita personal...
.
buat duit dari blog..
tu yang paling best..
dah 3 ke 4 kali dah cashout 
dari nuffnang...
masih lagi duit masuk..

walaupun sekarang ni memang
dah jarang sangat update blog..
tapi masuk jugak duit nuffnang...
last cek aritu ada rm60 lebih haha..
lembap jugak nak naik kalau tak 
update blog.. harapkan post2 lama
jela bantu naikkan trafik...

tak kencang dah macam dulu..
dulu kalau sehari 4 angka jugaklah
sehari visitor masuk..
skang ni ratus2 jela.. alaaa..


dan baru cecah 2.7juta pageview kat sini..
selama 8 tahun.. taktaula banyak ke sikit.. hihi.
dah tak aktif sangat semenjak aktif di fb..
rindu nak potpetpotpet kat sini..

oklah.. nanti ada masa nak buang
bolehla jenguk balik hihi..

oklah blog.. ailaipyu..
banyak kenangan manis kita bersama..
sampai masuk paper metro laggi haha..
gayat..!

epi besday.. semoga tuan mu
rerajin hapdet.. barula masyukkkk..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...