Bukan Blog Kamu: AMARAN : AKAUN FACEBOOK AKAN DIBLOK SEBAB BERNIAGA!!!

Monday, December 15

AMARAN : AKAUN FACEBOOK AKAN DIBLOK SEBAB BERNIAGA!!!



Terbaca perkongsian dari kenalan fb tentang amarannya..
bila baca komen2 dalam post tu rupanya ramai jugak jadi mangsa..
apelagi dengan segera saya hidekan semua album2 bisnes
dalam akaun fb personal... tanak la kene blok.. sayang wooo!!
tengok post dari kawan ni... 


jadi kepada anda selaku peniaga online yang takde page sila la buat page..
jangan harap lagi pada akaun personal.. silap haribulan anda juga akan 
diblok oleh pesbuk macam kawan2 tu... oh pesbuk kamu makin kejam...
dah la sekarang ni kalau nak guna fb ads mahai sangat... ramai dah 
peniaga2 online yang komplen... kalau keluar modal sikit belum tentu
lagi boleh keluar.. kalau yang keluar modal besar sikit ada la peluang..

kalau keluar modal 1k sekalipun.. nak balik modal 1k untuk bayar 
iklan fb pun belum tentu... banyak dah rungutan2 yang dibaca...
sebab tu saya guna banyak medium untuk berniaga... buatla blog..
atau yang paling senang instagram selain dari fb page...

sikit masa lagi rasanya nak berniaga dalam pesbuk pun akan hilang
musimmnya... ramai jugak sifu2 internet marketer kata gitu..
maka bersiap sedialah dengan medium2 yang lain kan... hehe...
ok sekadar memanjangkan info dari kawan ni... buat anda
sila berhati2 dan buat backup plan... kalau tak jadi la macam
kawan tu... katanya maknya ada 3 akaun fb semua kene blok...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

cik mah said...

Ish2..mcm tu skali ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...