Bukan Blog Kamu: Kelenet

Thursday, July 3

Kelenet

nila keje aku skang.....
pas aku benti keje ckgu tadika aku nggur jap lam sbulan...
sebab aku bz ngan PM...
pastu aku sangkut nak carik kasteme sbb x rmai contct kast sini...
so kebetulan staff klnik abg aku ni dah rsgn so abg aku suh keje cni..
padahal aku dpat offer jadik kastemer sebis kat opes maner ntah kat cni..
aku tgk kat email la suh dtg intebiu...
biler pk2 blik kalo amik keje tu mst penat..
sebab aku dah smbung stdy..
so aku nak keje yg agak relax sket la ni..
aku pon keje la kat klnik ni....
tlg2 bsnes abg sndiri tade la salah aper...
tak ckup duit aku leh mntak tlg hehehe.....




~ kenkonon nak jadi pharmacists ~

sowi dokto tumpang jap tpt dudok hahaha...
waktu ni akak aku wat locum kat sni..
aku yg suh dier aja cene nak lakon2 jadik dokto...
uiii bawu tau bukan sonong do wok oii...
tgh tade patient wktu ni aku memain la plak hehe..

ni kakngah aku merangkap kak ipar aku yg kedua...
dier kerani kat sini... aku suh dier berlakon jadik patient aku plak hhehe..
aku wat ujikaji plak.. cek tekanan drah la konon2 tuh ahhaha..
sowi kakngah.. sebbaeik sudi nak layan aku aahha

ish terang sgt plak gmbar ni... aku pegang syringe kosong jer...
ish maner bani aku nak letak jarum btul2...
slalu aku yg kene cucuk kat sini...

ni kat bilik dressing.. tmpat mini operation la lbh kurg..
kalo nak cuci luka ker, bedah aper2 ker, sunat, wat mesoteraphy ker....
sumer kat bilik nila... aku agak takut sket kalo tgk2 luker berdarah ni...
tapi kalo dah keje kene hadap jugak...bweeekkk...

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...