Bukan Blog Kamu: Family Day

Tuesday, May 20

Family Day


family day kat glory beach resort
















sabtu lepas, makcik aku ader buat family day...
so semua adik beradik mak aku, atok, wan, sepupu2, anak buah
belah mak aku sumer diajak datang ke bayu beach resort kat pd..
so maner yang free di hujung minggu sumer datang..

wawa

tapi tak cukup ni..patutnye ramai lagi drpd ni..
mungkin yg lain2 bz kot... tu psal x dapat datang..
takpe ni pon dah meriah dah... ehehe mari kita enjoyyyy!!!

Photobucket

aiseh, aku tak bawak baju seragam..
kebetulan pulak malam sabtu tu aku baru jer smpai kg...
aku gerak dari kg amey pkul 6 lebih so smpai la dekat kul doblas...
penat giler mandu sorg2 dari kg gajah ke bt kikir....
so baju mmg tader... maner yg ader jer la aku pkai balik hahaha..
gerak sabtu pagi dari kg, aku bawak nuwol ngan mak aku ke pd...

Photobucket



ni sepupu aku paling rapat la...
sebelah kanan aku, sakinah.. bini orang..
sebeelah kiri aku juwairiah skang blja kat university darul iman..
aku la paling pendek hahaha...
dendiorang ni tgi lampai...
sakinah sebaya aku, juwai muder 3 tahun dari aku..

Photobucket



ha tu nampak kan ketinggiannya...
terselah kekontotan aku hahahha...

Photobucket


posing2 sket sebelum sukanika untuk acara kitowunk..

Photobucket


ha dah stat dah acara kitowunk...
main baling bola aper ntah hahahaha..
kelakar tgk mak2 orang main gak..
masa ni la nak buli diorang ahhahha..
keluar masing2 pangai bebudak...

Photobucket


ni acara kapel, oleh sebab lum ader suami aku kapel dgn akk aku
yag tade suami lagi takat ni hehehehe.....
acara pijak kertas terkecik hihih...
kelakar tgk kapel2 yang peluk2.. dukung2..
masa ni latgk diorg nak romantik2 hahahaha...
aiseh gambr tak dpat nak upload..
tak dpat dikesan..mungkin ader kat kamera org lain..
nanti aku nak carilah hehehe...

Photobucket


ha ni antara2 yang masih ader di darat...
taklah ramai sangat sebab yang lain semua dah g mandi laut...
budak2 toksah cakap la dah hilang.. sumer kat laut...







bergambar dn mak2 sedara ngan sepupu...































malamnya ader bbq n penyampaian hadiah




utk yang menang...gambar tak amik pasai tgal kat bilik...




lagi pon aku sbuk jadik jurubidio plak...




soknya ada acara main bola dalam laut...




makan2 tghari patu sumer bersurai balik ke kg smulaaaa...




tamaaatttt..

yatta


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...