Wednesday, September 5

Wordless Wednesday # Menang hadiah join segmen Ayu






Semalam dapat bungkusan cik asven kasik bila dia balik dari sekolah..
teruja sangat dan terus tengok kiriman siapa.. yeayy.. sampai sudah..
hari tu ada join segmen dari blogger ayu... yang belum terjah
boleh la terjah dan berkenalan dengan ayu.. boleh kata blogger tegar ni..
cukup rajin update blog dan rajin komen2 kat blog kawan2 dia hehe..




bukak2 bungkusan tu.. taraaaa... dapat frame gambo lagi..
serta keychain dari Perlis.. cantik dan comel frame ni..
terima kasih banyak2 ayu... join suke2 tak sangka plak terpilih..
 saya memang suka dengan frame gambar.. yeayy!












18 comments:

eMMe said...

mmg rezeki baby bert, tahniah!

Sheila Adziz said...

wow... cantik... Allhamdulillah... tahniah... hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik.. Tahniah akak..

are_lin@yu said...

hadiah besa ja dear..hehe...tq tau sudi support ayu..hihi

Unknown said...

best nye dpt adiah =)

Cik Rose said...

tahniah, dpat hadiah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik frame tu tahniah :)

Qhaifa Nur said...

cantik frame....tahniah

- AZIE - said...

memg btl cantik frame tue, tahniah! boleh letak pic baby nti

Kakzakie Purvit said...

Bolehlah masukkan gambar raya yg terbaru. Tahniah dari kakak.

Unknown said...

join dan menang... :D tahniah.. boleh buh gambor baby nanti.. :D

Izwa Kamaruddin said...

tahniah ~

LiNda said...

alhamdulillah rezeki, tahniah bert..hehe..cantikla frame dia..lepas ni letak gmbar satu family..;)

Miss N™ said...

rezeki baby.. nanti jgn lupa letak pic baby dekat frame tu ye.. :)

Anonymous said...

tahniah yek

dwatyKNY said...

setuju komen atas ni... rezeki baby... hehehe

Reena Sidek said...

yeah... boleh letak gambar baby nanti... :D

Ayu Imani said...

comey..rezeki akk bert n baby dlm perot tu:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...