Sunday, July 15

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Negeri Sembilan



jom join segmen ayu... support kengkawan blogger kita 
yang first time buat segmen nih hehe...

saya blogger berasal dari Negeri Sembilan... lahir di Port Dickson
tapi sekarang rumah keluarga di Batu Kikir Negeri Sembilan.. 
kawen lalu terduduk dengan suami pula di Kampung Gajah Perak..

nak tag kak emme leh tak?

36 comments:

Sheila Adziz said...

org nogori rupenyer... hehe br tau...

eMMe said...

Salam..
boleh!!!
no halnye Bert punye pasal, hehehe
lame tak men tag!tag! ni..
tengs Bert...
nnt akak UP entry ya!!!

are_lin@yu said...

orang negori ya..hihi..tq dear support segmen ayu..t ayu list dr negori ya..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh orang nogori rupanya...:))

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

follow sini=)

are_lin@yu said...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

CINTA UNTUK KITA said...

slm knl :)

nursuriani said...

salam perkenalan
jenguk dan follow awk.
blogger dr PERAK :)
dtg dr segmen yang sama

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deary Ainn said...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Miss N™ said...

orang nogori ye.. :)

Unknown said...

singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
btw sy follow awak yea :)
jom ke blog sy plak. heee (:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

haz said...

follow sni =) n9 duduk kt mne? ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

~Cik Sweety~ said...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

mummyrinazone beauty said...

hye jiran negeri sebelah..sya blogger dr melaka..eh silap den dari melako!haha..tapi den tak makan podeh..org nogori kuek podehkan?hehe

k salam kenal taw dr segmen yang sama
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Lokman said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

Unknown said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Miss N™ said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

Momo said...

datang follow:0

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Rose said...

Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

Ciktie said...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Anonymous said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

gadisworld said...

salam kenalan dari chik as :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Aimacomel said...

baby follow sini dr segmen sama.. hii, baby org perak :)

Deq's Qienz said...

tahniah menjadi peserta bertuah di blog ayu..salam kenal ya :))

QasehnyaRania said...

tahniah jadi peserta bertuah

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah! jadik peserta bertuah :)

Reena Sidek said...

Tahniah kak Bert menang... :D

lelamaisara said...

Tahniah Bert menang segmen ni..:)

Lina said...

tahnia kta sesama bertua.. hehe.. salam perkenalan

BERT said...

laaa yeke baru tau ahahaha.. wahh. tak sangka.. mekaseh semua :))

NuRuL said...

Hye orang nogori !

Dari Selangor dating terjah sini..:)

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...