Bukan Blog Kamu: June 2011

Thursday, June 30

Malaysia Kalahkan Taiwan 2-1 Dalam Perlawanan Pertama Kelayakan Piala Dunia 2014



hiruk pikuk semalam kedengaran suara sang suami
membebel2 tatkala bola tak masuk ke dalam gol...
aku di sebelah diam tak paham ape tah beliau bebel sambil tutup telinga
tatkala beliau menjerit... arghhh.. pekak sekejap...


kalo dah layaan bola memang kusyuk..
beliau memang kaki bola bukan kaki bangku haha..
sangat aktif dalam bersukan sehingga kini...
sebab tu boleh kurus balik.. tak macam bini dia..
asyik bela badan je.. tu pasal devab!! hohoh..


eh lari topik sudah..
taniyaa buat malaysia..
walopon masa tengok semalam pemain2 malaysia
macam kurang semangat berbanding sebelum ni..
nasib baik menang.. ingatkan tak menang...
gol daripada shafiq ngan aidil.. terbaekkk!!!
jangan luper 3 julai nanti di taipei plak...
semoga berjaya...2-1 tu alamak.. boleh ker??
harap2 bolehhhh!! malaysia bolehhhhhhhh!!


psss... harap khairul fahmi cepat sembuhh!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Tuesday, June 28

Bila sang isteri beralih arah tidak berpaling tadah..


semalam tercerita pasal INI.. pastu dengan tak semene2
tertaip status macam kat bawah ni.....

kesnye tade lain melainkan hati sang bini nak duduk dekat
dengan lakinye yang kejauhan.. bila jauh bleh kater gindunye 8juta%
tapi bile beliau ader dekat sini.. gindunye meningkat dengan mendadak
sehingga800juta% .. hanta balik keje.. bekpes sesame makan sesame..
aper sume sesame.. haaaa barula rase macam laki bini..
kalo tak tu kadang2 bleh luper yang saya dah kawen..
sebab ingat single lagi... hehehehee.. bleh plak lupe...


status itu hanya satu cita2.. tapi impian saya sebenarnya
nak bukak satu bisnis sendiri dari dulu lagi...
cume tunggu saat dan ketikanya maka saya akan membuka
bisnis saya sendiri sebab masih dalam perancangan..
insyallah jika berjaya maka saya nak jadi surirumah tangge
sepenuh masa dan berjaya dalam dunia bisnes...
mudah2an dikabulkan Tuhan.. aminnn...


itu saje cerite hari ni yang sugguh membosankan dan kemengantukkan
setelah melalak menggunakan mic dengan suami besama si adik ipar
di alamanda sehingga jam 2 pagi tadi... huarggghh....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Monday, June 27

Jozan? aduh kuciwa.. Sepah? aduh gumbiraa..






dah sedia maklum sapa juara yang dinantikan??
tanjatt boboy biler sepah menang..!!!


bermulanya sebuah kisah pada malam final ML.....


ketika itu demam saya bertambah kuat.. diselangi dengan seseme
yang menikam hidung sehingga sesak dibuatnye...
menonton final ML di rumah sewa dengan seorang osmet...
biasanya hujung minggu mesti hilang dari rumah sewa
sebab nak balik umah cuami..
memandangkan saya demam taleh la balik..


sewaktu menonton.. alahai kuciwe sungguh..
muke ketat.. hati sembab.. bikin suram suasana bilik
sebab lawak2 yang mereka pamerkan sungguh mengecewakan..
kalo orang lain mesti dah gelak2 kan??
oh saya tidakk.. tak sihat.. tak lawak tak gelak laa...


KECUALI SEPAHHHH!!!


sangat kecewa dengan jozan..
lawak diorang lawak ulangan.. mesti ramai yang perasankan?
sungguh saya tak gelak 2-2 persembahan mereka...
teringat entry yang lepas saya kata jozan mesti menang..


masa diumumkan keputusan sape yang juara...
hati dah kecewa.. hmm mesti jozan menang...
yela jozan kan ramai peminat.. hmmmmm
alaaa.. nak sepah menang....
tapi bila suara AC berkumandang SEPAH jadi juara...
sekuat hati kami serumah melaungkan YEAHHHHH!!!!
sambil bertepok tangan lompat2 atas katil
sehingga kemelayuan seorang gadis melayu
hilang begitu sahaja akibat terlampau gembira yang hamattt!!


taniah sepah.. korang memang layak!!
pagi tadi dengar sepah kat sinar fm masa datang keje..
takla stress dengan jem nye dengan hujan lebatnye..
gelak2 ngan encik laki dengan lawak2 diorg di pagi hari...
aper yang mengkagomkan.. ader peminat tanye pasal persiapan..
persiapan untuk persembahan tu diorang amik dalam masa
3,4 jam jer idea tu datang...dasyat kan??
ingatkan persiapan seminggu ke... rupanya hanya beberapa jam
sebelum siaran langsung bermule..korang memang bessss!!


dalam ramai2 tu nabil paling bess.. sebab aper bess??
meskipun no 3, dia la sorang dapat wang yang paling banyak...150k tuuuu..
sepah dapat 116k seorang.. jozan 125 seorang.. jambu 25k seorang..
kira layak la nabil dapat banyakk.. sebab dia sorang jer buat lawak..
walopon lawak dia kurang menyengat la bagi saya...
ingat senang ker nak buat lawak sorang2???


TAHNIAH BUAT SEPAH!!
anda memang layak jadi JUARAAA!!!!



jom layan 2 sketsa lawak giler diorang.. tak jemu tengok wehhh!!








Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Isnin yang bahagia tetapi......



tetapi lesuuuuuuuu!!!
mengantuk yang hamat sangat!!!
nikmatnye kalo arini cuti.. hujan lebat plak tu..
dapat tido kan besssssssss!!!


bahagia sebab kali pertama dihantar bekerja sebagai bini haha..
masa bertunang dulu ader gak beliau hantar pegi koje...
sekarang ni beliau tengah cuti sebulan dalam bulan 6 ni..
bulan 7 ni nanti baru dijawatankan atau dikenali sebagai posting
di sekolah2 sekitar perak.. dengar citer mungkin di hantar ke
pangkor atau lenggong!! perghhh jauhhhhhhhhhhhhhh tuuuuuuuu!!
mintak2 jangan la.. tak sangggop!!


so ader la seminggu beliau disini....
pastu dah balik ke perak semula.. PJJ lah kami kembali...
maka kami telah menumpang kaseh di umah adik ipar saya
di putrajaya PR9.. uiiyaii.. 5 hari ni berulang lah saya
dari subang jaya ke putrajaya..


pagi tadi sampai dari kg gajah pukul 3 pagi...
tak boleh lelap pukul 4 camtu baru dapat tido..
tu pun tido2 ayam je.. ayam yang tido berkeroh..
eh ader ayam ke kat putrajaya??


maka harini mengantuk la saya sepanjang hari...
menunggu encik laki datang menjemput di petang hari..
rindu bantal.. tasaba nak tidooo..
mengantokkkkkkkk!!!





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Friday, June 24

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?


memandangkan saya ni isteri boleh la join kan??
so pade saper nak join SINIIIII SINIIII SINIII


yang tak bessnye saya melapangkan masa saya berblogging
masa di opisssssss hehee.. (kantoi ni bosss aku bacer blog aku wehhh)
tetapi suami saya tetap tahu aktiviti sulit saya yang saya seorang
kaki blogger di alam maya ini sebab saya yang bagitau..


tetapi di saaat saya berada dengan suami maka secaraa otometik
aktiviti berblogging terpaksa dihentikan di atas ketiadaan
waktu yang lapang serta ketiadaan bekalan internet lagitu..
memandangkan kami ni PJJ maka tak berapa nak boleh
beronline di hujung minggu sebab saya cume jumpe suami
di hujung minggu sahaja....


aktiviti berblogging saya cume aktif di hari biasa waktu berkoje sahaja..
maka tiadalah jelingan manja dari suami mahupun anak
sebab saya belum pon beranak mahupun mengandung haha...


sang suami tidaklah membebel tapi memeri galakkan yang jitu
sebab apabila saya dah tunjuk hasil berblogging dalam bentuk RM
maka digalakkan lagi dalam dunia blog yang penuh pancaroba ini...


buat bro ben.. saya tau saya dah terkeluar tajuk kann??
haha.. tader jawapan untuk semua soalan yang diberi..


lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Thursday, June 23

ader rase stress bila orang tanye soalan yang menstresskan jiwa yang tak stress tibe2 jadi stress





giler tajuk panjang gilakk hahaha!!


ader la 2 bulan camtu saya dengan suami berkawin..
saya tader la stress biler org tanye "dah ader isi ke belomm"
sebab belum sampai tahap stress lagi...
kerna ader kesilapan teknikal maka tader la ader isi..
hanya insan2 terdekat jer tau nape "tade isi".. hihi..
alaaa tape.. ader rezeki ia pasti mari..
bukan janji tapi pasti hohoh...


tapi saya stress soalan lain..hmmm...
kalo 10 orang tanye saya bleh jawab lagi
dengan sengihan macam kerang masam..
tapi kalo dah seratus lapan puluh tujuh orang yang bertanya..
bleh jadik stressss woo.. raser nak makan donut 8 bijikk!!!!
grrrr..... grrrr... grrr.....


nak tau aper soalan diaaa??


"suami mana??"

"suami jauh keee??"

"tak dok ngan suami ker?"

"ajak la suami pindah taleh ker?"

"tak rindu suami ker dok jejauh?"

"rugi le jauh.. tak pindah sane ker?"

"lepas kawen dok maner?? tak dok sekali ker?"


dan yang sewaktu denggannnyee soalan nye!..


hehehhehe... naper lak nak stress??
saya bukan stresss sebab soalan camtu..


saya STRESSSS sebab banyak kali nak jawab..
kalo 8 ribu kiter kenal orang...
maka lapan ratus ribula kene jawab..
akk leteh dik.. akak letih hahaha...


nanti saya dah pindah seluruh negara saya hebohkan
bahawa saya dah berpindah dan duduk dengan suami...
amacammm?? hehe mesti dah tak tanye dah kan,..
patu mesti tanye soalan lain lak kan ehhehee..


tapi memang budaya orang malaysia yang saling amik berat
serta prihatin antara satu sama lain...tu yang bagus tu..
taper saya takesah pon bila kawan2 tanya...
bagus ape.. hehehehe...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG!!!


segmen terbaru lagi hihihi >>>> SINI


saya teringin nak hack blog ben ashaari
yang saya katekan gelemer seperti ikan masin gelame..

kenaper??

sebab saya nak tengok statistik di blog beliau haha...
setiap entry beliau baper riban kah orang yang memview..
kerna dengan itu.. ia akan menjadi perangsang hidup saya
supaya menghasilkan entry yang bermutu bukan berkutu...


selain itu juge...


saya nak letak iklan saya di blog beliau dalam diam2
supaya iklan saya ditatapi oleh ramai orang
lalu melihat iklan itu dan menerjah iklan itu tanpa segan silu..


dan pesanan saya pada beliau ialah..


rajin2 lah buat segmen kerna segmen2 anda dapat
membantu saya dalam menghasilkan ceritera baru
dan juge dapat ramai mengenali rakan2 blogger
tak kira baru dan lame sehinggakan
trafik juge mencanang2 naik lalu saya tersenyum
tanpa berkata apa2 lagi...


sekiannnnnnnnnn.....




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Wednesday, June 22

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


segmen baru lagi jom joinnnnnnnnnnnn!!!

SINI




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Juara MAHARAJA LAWAK adalah............JOZAN!!



nak join segmen anjuran Blog Pilihan Malaysia??
klik jer link di atas yeeee!!




kenapa saya kate jozan!!



pertama
saya suke sangat jozan ni dari raja lawak satu lagi..


kedua
saya suke bila diorang mengacarakan raja lawak setiap tahun..


ketiga
saya suke mereka berlakon bersama terutamanya dalam citer
CAPARELA.. OOYEAHH... JOZAN SHOW hmm ape lagi yer??


keempat
saya suke mereka sebab tiap2 minggu dalam ML mesti diorang berjaya
buat lawak yang pastinya saya akan ketawa sama ada ketawa
terbahak2 atau ketawa terkekekek-kekek mak iloi2...


kelima
saya suke mereka sebab mereka sentiasa bagi idea baru dalam berlawak..
tiada lawak ulangan sangat serta keajaiban johan sebagai kelebihan
dalam meniru suara selebriti yang sangat2 menjadi hihi....



minggu ke berapa paling bess??
saya paling suke masa minggu kesebelas dan kedoblas..
sebab mereka sangat kreatif dalam sketsa zamri rockers
nak tengok tv.. sketsa menggunakan prop...
minggu ke doblas sketsa era bersinar FM dan Ong Ong Bak..


sangattttttttttt lawakkkkkkkkkkkk hokeyy!!


selain daripada jozan.. sepah jugak lawak!!
lawak mereka bisa meruntun hati saya
kerna bisa menggelakkan hati saya dalam persembahan mereka
yang menghiburkan... taniah buat kalian...


semoga jozan menang ini minggu!!


sekiannn...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Friday, June 17

Teh tarik perasa BABI???


Suke-suke je cakap ader b*bi..
betul ker??


info ni saya dapat dalam email..
ala besela email ni kadang2 betul.. kadang2 tabetul...


pemfowed email itu bilang..

"this product contain emulisifier-e471 (lemak babi)..
siap ader logo halal lagi tu.. hati2 yer..."



pastikah anda kod itu kod lemak babi ??
ohh dulu saya pernah buat entry pasal
so anda2 semua bolehla semak yer...







kepada anda-anda diluar sana..
jika ader maklumat sebenar tentang ini boleh la dikongsi sesame..
makanan sekarang ni memang banyak guna kan haiwan tu pun kan..
orang kate kalo bubuh tu makanan itu akan jadi lebih sedapppppp!!


perghh.. harap2 saya tader la penah tertelan haiwan itu punya komponen..
jadi darah daging tu.. eeee.. nauzubillahiminzalik...



Add Image

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Jangan main api... mainla pemadam api..



luper nak stori morikan penagalaman bermain dengan pemadam api
bess jugak main picit2 patu kua asapppp wahhh...


pacik tokey pemadam api ni nak bagi pendedahan camana cara nak
pakai alat pemadam api atau lebih pemes dipanggil fire extinguisher..
(camtukerspellingnyerha??)





seluruh penduduk opis tempat saya koje ni dijemput turun
untuk menonton demonstrasi dan cube sendiri bermain dengannya...
disebelah opis ni ader padang yang boleh diletakkan segala lori mori..

disusunnye kayu2, ranting yang boleh dijadikan bahan bakar...
lalu disusunnye lagi alat tu berbaris sebagai hiasan...



pacik itu dimulakan dengan kami punya dato' untuk merasmikan
cara2 bermain dengan alat pemadam api itu...
api itu tidaklah marak sangat tapi menyala la jugak janji ade nyale2...




saya selaku budak gayat tak lepaskan peluang
untuk memain dengan alat itu...ooo sungguh berat sekali nampaknye..
saya orang yang ke tah bape orang yang cube..
api pon dah padam.. eksen2 jer buat2 api ader...




akhirnya saya berjaya juge memicit alat itu
sehingga mengeluarkan asap berkepol2 sebagai tanda pembaziran..
pacik itu mengerutkan dahinya tanda tapuashati dengan
tindaktanduk saya yang gayat dan membazer asap..


sekian cerita basi bermain alat pemadam api...





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Thursday, June 16

Semalam saya masuk paper aritu masuk majalah plak ~haha~




semalam eboh tuan blog ni masuk paper secara tiba2..
arini plak nak kembalikan salah satu nostalgia masuk majalah plak..
setelah dikorek2 akhirnya jumpa jugak gambar ni...
yang lebih mengejutkan jiwa dan raga apabila satu nama terpampang
dimana saya telah mengahailaitkan namanya di dalam kotak berkale merah...


awwwww terekejut nyaaa awwww betul2 terkejut..
majalah ni keluaran gila-gila tahun lepas..
dimana saya rasenye belum kenal lagi kot dengan wanita itu...
tetapi setelah ditengok2 harini kan..
maka termaktublah sudah yang beliau adalah seorang kenalan
di alam maya yang fana ini yang boleh katakan sungguh akrab sekali
kerna kami ni berjiran di ladang pambil hohoho....


salah satu sebab saya ramai kawan pun sebab pambil..
mekaseh pambil kerna menemukan pada kawan2 baru yang bess sangat2..
meskipun tapena jumpe tapi kami sangat2 mesra alam...
masa tu blog pun diabaikan dengan sangat2 kejam tanpa kesian..
cuma dalam ramai2 tu soraaaaangg je saya penah jumppe..
bess kak aini ayu namanye hehehe.... meh tengok blog dia..
seorang tukang jahit yang sangatttttttttttt2 kreatif!!!
boleh beli hasilnya jika mau... perghh memang terbaekk laaa!!


ohh esaitet terlebeh sudddahahhaha....
jom tengok saya menjakunkan diri di majalah gila2 plak..
buat kakyong... kakyong pasan tak tuuuuuuuuu..
akk kat atas.. saya kat bawah hehhheehehee....
dulu tader la pasan pun hehehehe....



tak puas hati ker??
eleeehh tak puas hati tekan la gambar ni baru la besar sket hehhee


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

PERANG BLOGGER

bro beng ajak perang2 plak nih hahaa jom2


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Motif bert berkelakuan begitu apakah?






kenapa??? apa yang telah terjadi pada beliau ini...
mengapa beliau berkelakuan sebegini rupa...
apakah yang merubah beliau bertindak sedemikian rupa..


mahap dipinta.. posisi beliau tidak dapat diambil sepenuhnya..
kerna atas sebab2 tertentu... kerna ader seswatu yang menanti...
ader kejutan yang menanti.. apakah??
oh tidak.. ini hanya sandiwara semata2...
tada kena ngena dengan sesiapa mahupun saudara mara...
cuma ngada2 dalam hati yang melampaui diri....


nantikan apakah sebenar motif beliau berkelakuan begini...
sukatikola encik bert.. janji laki ko kasik uddah heheheheh...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

sila pura2 tanampak kedebabban yang makin membuak2 di situuu..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v









sekian.. muke2 yang tabapesemenggahtelahdipertuntunkan



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Wednesday, June 15

Mengendurikan kawen di Muar



29 may yang lalu saya, sang suami serta mak mertua suami
telah berkunjung ke kenduri kawen akak ipar saya punya adik
merangkap abang saya punya adik ipar .. pahamm kaa???

bertolak di pagi hari bertiga-tigaan menuju ke melaka
melalui jalan pedalaman menyusuri hutan belantara
sehingga kami ketawa terbahak2 melihat beberapa tempat yang
sungguh lucu.. antara jalan kampung yang kami lalui itu seperti..

SOLOK MENGGONG
KAMPUNG TOK MENGGONG
SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAAN MENGGONG
KAMPUNG LAUT SERABAI
PORNO ROGO
BUKIT BULAT

tuje yang ingat...ader jugak nama tempat pelik2 kan.. hihi..
opsss jangan marah ye..tapena jumpe tu pasal pelik sket..


setelah sampai maka acara wajib posing harus dilakukan dulu sebelum
memenuhkan perot yang sedia menanti untuk dipenohkan dengan
nasi berminyak bersama lauk2 yang telah terhidang dengan bangganya...
pedulikan rupaparas masing2 yang kepanasan akibat sinar terik mentari..



wajah kami yang gembira dapat makan kerna hobi kami
memang suke makan bersama2 lagi2 masa kenduri tak kira ape
jenis kenduri sekalipun sebab lauknya sungguh sedap
dan menyelerakan tekak yang sedang kebuluran...


sila buat2 tanampak tangan yang telah berselumak
akibat kegelojohan makan tidak beradap di depan suami
yang lebih sopan sket nampaknye itu.. hahaha...


cubaan untuk mendukung bayi dan cubaan bercakap cina dengan beliau..
kerna bayi ini iras2 dengan anak cina hehe..ohh saya silap rupanya..
ampun mahap dipinta.. comellllllllllll sangat budak ini..
raser tasaba plak nak dukung baby sendiri... eheh...
kelihatan cik suami yang jauh termenung.., mengantuk barangkali..


acara wajib lagi satu.. menyibuk nak bersanding di pelamin yang serba indah ini..
tumpang sattt yaaa cik ana... cantik pelamin ni.. buat sendiri kate mereka..
sorang pandang kamera.. sorang lagi tapandang...
nampak sangat si pemandang gila kamera hohoh..


buat tatapan puan sufiah hana.. samat peranten baru..
moga bahagia hingga ke hujung nyawa...
aper pon lauk kenduri aritu memang sedappppp!!
gudis2 pun besssss dapat yg spesel punyee..

maka selesai aje kenduri kami pun pulang dengan kadar segera..
sampai di RNR melaka.. kami pun ketiduran dalam kereta
kerna kekenyangan dan kemengantukkan...

setelah ketiduran bersama sambil kedengkuran...
maka kami meneruskan perjalanan yang penuh onak duri kerna jem
yang sangat melampaui batasan..
sampai di basten klang maka terpaksa la kumelepaskan suami ku pergi
menaiki bas ekspress menuju ke teluk intan dengan kesyahduan..
tata lalink.. moga ketemu lagi.. sobb sobb sobbb...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Muke saya glamer masuk suratkhabar!!! ~haha~ updated!




-UPDATED-

menurut rakan adik saya juge wartawan BH..
beliau menegaskan bahawa...

ni pandangan saya la..berita harian/berita minggu die takkan simply amik pix,
quote name org etc tanpa permission..in fact we have our own legal dept
yang akan handle menda cmni.. tgk kes kak umu ni, mula mula
kena tanya sape yg amik gambar tu n yg pgg copyright gambar tu?
maybe org yg ade amik pix tu yg bagi dekat sub utk buat page..
but for us yg keje dengan bh ni, mmg xkan simply letak gambar org
walaupun kwn sndiri..plg2 msti gtau dulu..yelah..sometimes ade yg xsuke
muke ttbe masuk paper kan..

persoalannya siapakah insan mistik yang telah
mencuwi gambar itu.. hahah.. dahla maleh nak pikey dah..


gambar asal yang telah dikopitehmilosusukan ..


terkejut smlam bukak2 Fb ader org kasik tau..
"eh muka akak masuk paper berita harian la semalam"
tekujat la akak ko ni kan pesal plak nak masuk paper..
tapena pon nak shoot ngan mane2 paper..
tapena lagi jadi penjenayah mahupon pendatang tanpa izin ka..


setelah diberitahu oleh kawan saya lagi sorang yang kene jugak..
baruku tahu... ooooooooooooooo yaakkaaaaaaaaaaa!!!
ni kes amik gambar orang la ni...
alahaiii kot yer nak amik gmba pon carik la yang LEBIH EMSEM dari tu ke..
takat gambar aku yg comot tuh hahahhaa.. adeyyyai....



alahai kat ruangan sajak lagi tu...
putri-putri bangsaku lagi tajuknye....
patriotik kah gambar itu???
seswaikah dipertontonkan begitu??


tenkiu my cayang cherrie untuk gambar ni...
tak beli plak berita minggu tu...


ramai plak yang suruh saman la...
alahai.. nak saman menyaman ker ha???
acik ni bukannyer artis pon huhuh...
tapelah.. nanti nak mintak khidmat nasihat peguam..
atau abg saya ke cemana nak buat ni...
hmm...





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Game Antara Blogger

Game aper plak ni..
nak joennnnnnnnnnnnnnn!!!!

saper lagi nak join cepat yer..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...