Bukan Blog Kamu: December 2010

Thursday, December 30

Saper KHAIRUL FAHMI?? tak kenal ponn

Memang tak kenal pon dia sebelum ni..

Sebab saya bukan peminat bola pon kui kui

Tetibe jer lepas tengok dia secara live

Dalam tivi semalam barulah kenal beliau ni sape..

Oooo.. sangat hebat beliau malam tadi…

Tah baper kali dok melalak2 bila tengok bola depan pintu gol..

Saat itu dapat diselamatkan oleh mamat ini..

Waahh terus jadik kagum dengan beliau…



Arini tetibe tau yang dia ader aweks…

Dah tengok pon blog dia…


Masih dalam keadaan terkejut beliau dengan terjahan

Demi terjahan sebab kunjungan orang ramai

Yang teruje melihat awek beliau serta beliau sendiri..

Dengan aku2 skali terkinje2 memolo blog ituh…

Hahaha.. aku kan blogger jakun..

Kalo dapat satu bende mesti nak jakun hahahha

(adehh.. penulis telah mengaibkan tuan blog)


Aper pon.. taniah mesia!!

Sebab korang terpaksa cuti esok…

Haiyya!! Aku sangat gembira ini macam!!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Bowling lagi musim kedua

Pertandingan antara kami berdua perlu diteruskan lagi…

Kali ni 3 game pule kami belasah..

Nampaknyer ader peningkatan sket diri ini..

Biler asyik main jer… amat seronok bila

Cikgu saya adalah pakwe saya juge….


Muke seronok nak pegi main dengan beriye-iye..

Dengan harrapan aku nak kalahkan dia plak

Hoyeah hoyeah…

Pura2 tanampak pipi yang semakin gedempol…


Cubaan bermain dengan pokus..

Mahap gamba agak blurr akibat kedudukan kemere

Empon bimbit yang agak jauh….


Oh sayang skali waktu ni tade strike

Hehe tinggal sebatang pin jer lagi yang harus dihapuskan..

Kene tak tu? Memang takkene pon….



Beliau pula beraksi tatkala mengambik bola..

Mesti dia amik bola sepuluh punyer kale biru itu…


Ha kan betul kale biru dia amik..

Tula tacaye lagi…

Hoh! Nampak plak markah kat atas itu..

Jangan gelak2 ek.. sebab aku mmg huduh tak reti main pon..

Hahaha…

Memang 3-3 game aku kalah dengan huduhnye..

Sadis sungguh!!



Aksi balingan yang agak mantap…

Bederet2 dia strike…

Aku?

Boleng2 jer markahnyer… ahha


Setelah strike maka beliau telah buat aksi

Ciyum menyium tande sudah Berjaya..

Eleh…aku suke kasik can jer..

Malas nak tunjuk bakat dengan dia..

(ayat seorang loser nak bela diri)



Waktu ni adalah waktu rehat untuk seketike..

Sebabnye ader seorang makhluk sedang melakukan

Suatu perbuatan yang tidak diduga!!

Lihat di bawah ini….

v

v

v

v

v

v

v


Yer beliau sedang melakukan tugasnyer

Sebagai pencuci lorong gelap boling itu…

Maka kene lah kami kasik can pada beliau

Untuk melakukan tugasnya yang berat itu..

Silakanlah banggg…



Suatu saat aku dengan kejamnyer cube mengaibkan mamat ini

Keran telah menunjukkan aksi cemerlang

Tatkala menghasilkan suatu aksi yang agak melampau….

Terlalu tinggi kaki beliau tiap kali membaling bola..

Sungguh sendodot betul mamat itu..

Hahahahhaa…..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...