Bukan Blog Kamu: September 2008

Sunday, September 7

Semester Kedua

arini dah stat kelas...
aku tak bangun saho pon pagi tadi sebab malas hahah..
lagipon aku kelas pagi...dala dok sorg2 kat umah..
abg n fmily dia balik batu kikir..aku tak dapat nak ikot balik sebab ader kelas..
aku tak amik lg..
Photobucket
ha tu la suke buat bende las menet..kan dah kalut nak carik buku..
kul 8 kelas puan azizah ajar management...
boleh tahan paham jugak la.,..
lagipon sbjek ni dah penah amek..
so tade masalah sgt la dgn term dier...
mcam baik jer lect ni..abih kelas tu aku cabut balik umah..
selaju2nya aku bawak kete sebab ader bende panggil...
yer!!! bantal aku panggil cepat balik...
sleepy
sebab dier tau aku ngantuk sangat hahahha..
ader gap 2jam stgh baik aku balik tdo..
nak kater jauh sangt tak la jugak...
dekat stgh jam jugak kalo balik umah...tgk trafik la cane ok ke tak..
tdo smpai tak ingat dunia.. aku terlajak plak...
kelas doblas setengah, aku gerak dari umah doblas doploh...
hahaha dekat kul 1baru smpai...sumer org dah stat dah..
blurr2 aku belajar math tghari2 buta camtuh hihi...
abih kelas doblas setengah trus aku cabut balik..
Photobucket
sebab aku kene keje plak... aduuu letih bangat aku arini...
esok ot plak...seharian keje.. arghh leteh2..
.stress

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Friday, September 5

Mustika Ratu

tah ape kene aku skang addicted pkai barang mustika ratu...
dari hujung rmbut smpai kaki...
barang diorang mmg aku kagum sebab bermutu jugakla...
kalo tak takkan dapat 'Superbrand' kot hehe...
aku ni suke tukar2... tak kira la facial wash ker, shampu ker,
asal mcm bes jer mst nak try.....
tp ingat pasni tanak tuka la plak sebab aku raser brg2 ni mcm bess..
hehhehehe.... hasil nye mmg memuaskan sbb dah 2 bulan pkai..
ada syampu, perapi, toner, pencuci wajah, krim,
sabun maandi, lulur, peeling, masker, ntah aper lagi..

nampak? lambut semakin lebat bb rmbut gua nipis sngat..
muker? ntah nak kasik bersih n tegang jer...

dari sudut depan plak..
tiap2 bulan nak tmbah koleksi..
untuk perawat wajah, badan dan kesihatan...


~ saya dan koleksi ~





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Koleksi

inilah koleksi gue..
ni antara barang2 penjagaan diri..
ala2 ajer... taklah barang mahal2 pon..
lum jadik kaye lagi takleh la pkai brg mahal2 yertak..
tu pon ader yg pkai...
ader yg tak pkai...
ikot mud la nak pkai aper...
jd bnyak mcm ni sbab suke sgt tuka2...
sume bnda nak try..
jangan jahanam kulit tu udah ler heheh...








Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Buzzdey Amey

Webfetti.com


epi besdey tu my lebli bby amey..
tepat kul doblas malam tadi aku dah kol n wish aje...
duduk jauh..jumpa sekali sekala..
hanya nset yang hubungkan tali ikatan cinta yang dah lamer tersemat...
hadiah dah beli... nak pos ker?
ish bahaya plak rasernyer...
mungkin raya nanti kalo jumpa bawu kasik hadiahnyer...
tungguuuu yer dalen kuu.....



Webfetti.com


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...