Bukan Blog Kamu: August 2008

Friday, August 29

Black Viva



aku yang sengal di petang hari tatkala org tader....

amik2 gambo sket dikala busan n ader mud jer...


viva ku yag tak basuh lagik...
bawu lik keje..penat nak basuh nanti gua basuh ah!

aiseh malu lak ha kopam hahaha..
musim ujan paneh...
dobu banyak... patu lombab...
maleh boto kalo nak basuh selalu hahaha..
bawu sebulan lobey dapek keto..
so sangat gayat haha







Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Saturday, August 16

Umrah

waktu ni akak aku yang sulung pegi umrah dengan anak lelaki dia..
masa ni dalam kul doblas lebih.. sebab flight nyer dalam kul 4..
kitowunk tdo umah abg aku no 4.. ateh aku yg dok kat nilai..
so dekat sket nak g klia dalam sepoh menet camtuh...
masa ni demam, dala bawu bangun tdo aku nak itot gak g hntar..
tu psal muka sembab jer hihihi...
msa bawu smpai.. wktu ni aku tgk dah lain sgt klia..
byak btul yang dah brubah.. last aku pegi 2 tahun dulu kot..
masa jmput mak n along aku balik dari wat haji...
pegi klia pon asyik jmput orang jer...
dulu amik acik tiap kali dier balik dari dublin..
tak penah aku naik kapal terbang...
nak jadik jakun jugak hahaha
sumer adek beradek aku dah naik....
termsuk la nuwol adek aku tuh..
belagak plak tuh cisss...
tape2.. satu ari nanti dpat gak naik tu...
hehhehe...

muka yang tak baper nak siap.. bsuh muke tuka baju jer dtg sini...
dala demam, gastrik plak tu.. ngntuk2 pon nak itot jugak..

walaupon sakit senyum mesti jugak..
kalo dilayan sakit tu nanti melarat...

ni bawu smpai ni..
aku diarahkan along aku pegang video cm dier suh amik gamba..
sebelah tu la acik aku.. sengeh2 plak hahah
yang lelaki belkang tu la ateh aku yg dok nilai ni...
sempoi jer pkai sua pendek dtg sini.. hahah

nak balik dah... tu la si nuwol adek yang bongsu..
tapi lago godang dari den.. hahaha...
aper gambar candid acik aku hamek..

ha tu abg aku namer norman...
yg aku keje ngan dier tula...
yg sebelah tu acik jugak...
gambar ramai2 kat cmra along aku plak..
ni jer yg ader.. kalo ader leh msuk balik nanti...
aku lapa nak carik yang murah maner ader...
nak g kepsi dah tutup plak..
so aku bli jer mcd..
pon bli tak bnyak...
bleh tahan mahal jugak mcd sini...
ala besela tmpat2 mcm ni..
nak bli nasik lemak sbgkus pon 6 henggert..
ish bukan sedap sgt pon ahha...
penah try skali jer..maser tu ateh banjer...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Tuesday, August 12

Dataran Merdeka

waktu ni bila yer??
nak raya kot tak silap haku hehe..
baru lpas bli kemere...
tp utka cik la...
jenama pentax..
masa mule2 mmg sharp gambo ni..
tp lame2 hlang sharp dah..
ish naper yerh..
pastu aku pon bli gak kmera tu..
tap yg aptudet la..
puyyooo mmg canggeh manggeh..
aku suka gune mode dia..
mmg power la...

smntara tgu bas aku smpai..
lepak sini jap...
ni la pot aku slalu lpak hehe...















Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...