Bukan Blog Kamu: May 2008

Tuesday, May 20

Family Day


family day kat glory beach resort
















sabtu lepas, makcik aku ader buat family day...
so semua adik beradik mak aku, atok, wan, sepupu2, anak buah
belah mak aku sumer diajak datang ke bayu beach resort kat pd..
so maner yang free di hujung minggu sumer datang..

wawa

tapi tak cukup ni..patutnye ramai lagi drpd ni..
mungkin yg lain2 bz kot... tu psal x dapat datang..
takpe ni pon dah meriah dah... ehehe mari kita enjoyyyy!!!

Photobucket

aiseh, aku tak bawak baju seragam..
kebetulan pulak malam sabtu tu aku baru jer smpai kg...
aku gerak dari kg amey pkul 6 lebih so smpai la dekat kul doblas...
penat giler mandu sorg2 dari kg gajah ke bt kikir....
so baju mmg tader... maner yg ader jer la aku pkai balik hahaha..
gerak sabtu pagi dari kg, aku bawak nuwol ngan mak aku ke pd...

Photobucket



ni sepupu aku paling rapat la...
sebelah kanan aku, sakinah.. bini orang..
sebeelah kiri aku juwairiah skang blja kat university darul iman..
aku la paling pendek hahaha...
dendiorang ni tgi lampai...
sakinah sebaya aku, juwai muder 3 tahun dari aku..

Photobucket



ha tu nampak kan ketinggiannya...
terselah kekontotan aku hahahha...

Photobucket


posing2 sket sebelum sukanika untuk acara kitowunk..

Photobucket


ha dah stat dah acara kitowunk...
main baling bola aper ntah hahahaha..
kelakar tgk mak2 orang main gak..
masa ni la nak buli diorang ahhahha..
keluar masing2 pangai bebudak...

Photobucket


ni acara kapel, oleh sebab lum ader suami aku kapel dgn akk aku
yag tade suami lagi takat ni hehehehe.....
acara pijak kertas terkecik hihih...
kelakar tgk kapel2 yang peluk2.. dukung2..
masa ni latgk diorg nak romantik2 hahahaha...
aiseh gambr tak dpat nak upload..
tak dpat dikesan..mungkin ader kat kamera org lain..
nanti aku nak carilah hehehe...

Photobucket


ha ni antara2 yang masih ader di darat...
taklah ramai sangat sebab yang lain semua dah g mandi laut...
budak2 toksah cakap la dah hilang.. sumer kat laut...







bergambar dn mak2 sedara ngan sepupu...































malamnya ader bbq n penyampaian hadiah




utk yang menang...gambar tak amik pasai tgal kat bilik...




lagi pon aku sbuk jadik jurubidio plak...




soknya ada acara main bola dalam laut...




makan2 tghari patu sumer bersurai balik ke kg smulaaaa...




tamaaatttt..

yatta


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Sunday, May 11

Jenjalan

masih di kg gajah...
ader la sempat snap 2,3 keping gambar kat sini...
kalo teringat bawu nak amik gmbar..
heheh..



dalam kete nak g teluk intan...
nak uruskan amey punya kwsp..
maser ni dier bawu dpat keje kat skolah tu...




waktu ni plak aku, amey, ika, mak dier g teluk intan..
jenjalan carik barang sket...




ni plak aku bawu jempot amey balik dari keje...
siannn penat sgt smpai tertdo lam kete...
yang aku plak jumpa2 client...



odw balik dari teluk intan...
aku plak bawak pasai amey dah leteyhh..




dah smpai umahhhhh....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Saturday, May 10

Cewahhh....

pekene 2 beradek ni?
nak berlagak macho?
berlagak emsem?
berlagak ego?
berlagak kacak?
berlagak lagak?
....ntahpapentah...
hehehheehe
ape2 jela janji kalian bahagia...
memula gayer cenggini...



patu gayer cenggini plak..

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Thursday, May 8

Melangok

jenjalan g kg amey...
aku g sana atas urusan bisnes...
sajer dtg nak pomot bisnes aku uwat...
sempat lak g sawah ni kejap amik angin padi nak menguning...
damai rase di hati..
kt kg aku mane ader..
kalo ader pon tak cantik macam ni kutt...
kami bawu smpai...
aku dah jalan dulu bawak adik2 amey..
tu jauh kat belkang amey tinggal lagi....

ish amey ni cepat lerrr...bawu nak datang bawak bekal air..

tom, ecah ngan aku tgh tgu amey

baik2 jatuh dalam lecah tu...
ni aper pesen la diorg ni samer jer 2 beradik ni..


kami mahu pulangggg.....


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...