Bukan Blog Kamu: April 2008

Wednesday, April 30

MSAM 2008

bermula 19hb sampai 28 april adr msam kat melaka trade centre..

aku g pon 21hb..almakkk bessnya.. ader kuiz, ader hadiah, ader macam booth,

ader goodies... 1st day datang aku jawab la kuiz2 tu..

hadiah lumayan gilerr..tak sangka dengan sekali cuber aku dapat adiah..

tapi x bsar la...stakat dvd player jer.... jadilaa...

tapi melepas la pluang dapat laptop ker, motor, ntah aper lg brg letrik..

mmg lumayan..tapi syg waktu ni kamera dkt amey..

so x dpat nak amek2 gambar sgt..

gmbar yg ader pon masa g dgn acik..


A.L.O.N.G

A.N.G.A.H

C.H.E.W.I.E.S

ngan acik aku plak


A.C.I.K



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Friday, April 18

Banje Makan

saat ni aku bawu dpat gaji..
plan banje bebduak umah aku ni makan keni rojes..
aku keje kat klcc pon x apasan maner ade keni rojes..
yg ader kepsi ke..mekdi ke..a&w ke...
hehehhe...
so kitorg mkan kat 2 tempat.. memula kat kebab tgkat 2 tu..
patu mkan kat a&w plak...
sesekali nak banje org makan pe salah ye tak..
huh.. memacam aksi dibuatnyer tgh makan...
kitorg kalo amik gamba mmg giler3... hahahha..


perot tak kenyang lagi... makan kebab aper yg kenyangnyer...
so mkan a&w plak hehehhe..
utk menambahkan peratus kekenyanggn smpai 100%..

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Sunday, April 13

Bisnes Kommm

nak cter salah satu sbjek yg aku hamek mase baja dolu..
sbjekk ni sgttt besss sebab kene ader baju seragam..
tapiiii amaatttttt bz...
ader sajer keje kene buattt...
aku as a mrktg mmanager dlm grup aku..
cmpny aku wat bsnes kek n bakeri...
jum la tgk gmbar plak..
ni jer yg sempat aku hamekkk ehhehe
kene wat gmba paspot pasai nak letak dlam org chart..


ni maser odw nak g kelas...
tuwun2 je dari kondo ader van ni parkg kat bawah...
hahahhaha... gayat jap amik la gambar..
kengkonon aku nak g keje kat astro ker???
bawu abih meetg...
mik2 gmba... candid nih

waktu lepak2 kat lobby tgh tgu memembe lain dtg..

dgn suzy hr mnger aku

waktu ni tgh prepare utk indvidu presentation...
nk kembang semangkuk sekejap pasai...
aku dpat haiyesss makk.. ahahah..
sonok2...lg plak kene puji la plak,...
sebab paling kondipen n isi yg mantap gtuw...
hehehe... sumer jadik kenangan jer....
kene wat sungguh2 ler.. sbb sbjek ni sng nak skor..
sumer org leh dpat A kalo wajen wat keje...


lassss dgn suzy balik...
hahhaa.. wugi tul tak amik gamba bebanyak..
time blja dulu maner ader camera...
tak mampu lagi nak beli...
kompom tumpg kamera org hahaha..
skang takkk lagiiii....
dah ader camera leh la amik gamba sesuka atii...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Tuesday, April 8

Main Kawen2

bert dah kawen? atiah dah kawen?
aduuu penat tul nak jawab soklan ni biler ramai yang tanye..
mmg la kan...biala aku citer kisahnyer naper aku pkai baju pengantin ni...
kejadian ni tahun 2006 waktu aku belajar kat iic...
saper student iic musti la tau nih hehehhe...
aku amik sbjek business comm..
so projek untuk semester tu untuk semua studen bsnes kom ni
kene bukak booth masing2..grup aku bukak gerai jual western food je..
tapi sayang sekali gambar2 nya tak dapat dikesan.. tak tau hilang mane..
salah satu booth yang menang booth tercantik ni la dier...
booth pengantin ni... diorg offer sesaper nak pkai baju ngan amik gambar
ader la casnyer...tu cara diorg kaut untung.. ehhehhe..
acara ni 4 hari.. aku bergambar ni masa hari keempat..
sebab masa mula2 tu aku memalu plak hahhahhaha....
so dah dapat peluang aku buat muker tak malu jer la hehhehe...
tu pun tudung pinjam sebab nak matching kan dgn baju..
padahal aku minat pepel yg mber aku sorg lagi tu pkai..

atas sekali : gambar aku dengan mber2 yg sesama berangan..
tengah2 : tula x ausmet aku yg bg skongan amik gambar kat situ hahahhaha..
last : aku ngan nana, budak bilik aku dulu merangkap juru foto gak hehe tq nana


semua dah jelas sume dah paham?
bagusss... aku lum tawen lagi.. n
nanti de real kawen takkan nak pkai yg macam ni plak..
baik aku amik kale peberet aku... ehheheh...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Saturday, April 5

Kretipnya Si Amey

gambar ni diamek oleh amey sendri..
di umah sewanyer di seksen 7...
beliau melakukan dgn sendiri itu kertas lalu
diportkan keatas komputernyer dibiliknyer..
tah menatang aper pon aku tak tau...
dinoso kah?
giant kah?
kingkong kah?
ah apa2 sajalah...


sekian sajer..
nampak kan bayang2 beliau...
hehehhe

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Friday, April 4

My Siblings...

gambar lamer yg disken balek...
ni la gambar akak2 n abg2 aku zaman mude belia..
hehehheh..
gambar bawu nanti wat entry lain lah...




yang pompan tinggi tu kakak aku yang sulung..
namernyer norita skang berumor 44 tahun..

sebelah kanan skali tu bangah aku...
namernyer norshamshah skang berumor 42 tahun...

sebelah kiri along aku tu alang aku la...
namernyer nazri berumor 40 tahun...

tepi sekali sebelah kiri tu ateh aku...
namernyer norazmi skang berumor 38 tahun...

yang duduk plak lelaki tu??
tu abg aku no 5 namernyer norman..
skang berumor 36 tahun...

n yang pompan tu acik aku..
namernyer noraida skang berumor 31 tahun......

maner plak aku n adik aku???

ahhahhahhaa...

bulum lahey lagik laaaa.....




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...