Bukan Blog Kamu: February 2008

Wednesday, February 27

Makan Satey 2007

gaji bawu dapat aper lagi nak makan besar la...
tu pasal maser dok kl dulu aku agak berisi sket...
sebabnyer aku suker betul dengan makan..
macam2 nak makan yg sdap2..
tu pasal debab skejap aku dulu..
hehehhe...
aku ajak amey, angah ngan long makan satey kajang..
dah lamer tak makan sini...
takat 4 org ni gagah lagik la kalo nak blnjer...
tu pon tak abih...aku ingat cecah seratus..
upenyer tak pon hehehe...
waktu ni kat caltex..
tgh tgu angah datang...
aper keje 2 beradik macam kembar tu???
kusyuk tul diorg belek2 mp4 aku tuh...
memang gedabak betul satey nih..
aku makan baper cucuk jer dah kenyang dahhhh...

angah bergaya dengan sateynyer..

cuwi2 amik gambar 2 beradik nih...
amey dekat sangat dengan camera..
dah kua flash plak.. tu yg putih sngat dier tuh...

ni yg susa jadik org pendek ni..
tgk la aku x sedar diri dok kat belakang...
bajet tinggi sangat.. sudahnyer nmpak muker sket jer..

long dgn gaya satey nyer..
uish dah baper cucuk dah tu??

hua hua hua hua
dah nak abih dah sateynyer ahhaha..
kami mahu pulanggggg.....

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Wednesday, February 20

Muzium Negara

ader ke nk dating tmpt mcm ni???????
bess aperr.. asyk2 lepak tmn je...
xpon kt shoppg mall...
arghhh busann!! tade port nk lpk dah kt kl ni...
so kitowunk plan nk g muzium negara plakk..
last g pon ms budak2 dolu...
hiihi sonok gak g sini byk bnda dah lain..
tu pon dtg diorg tgh renobet lg..
mau kasik busar lg itu mujium...
huahuahuahua...
cntik dh mujium ni..
tgk2 la sejarah lamer kiter.. hiuhihiu...
nk g tgkt ats posg dolu...
wktu ni tade orgnyerr..
so leh la mek2 gmba ngan slamber bdaknyerrr..

menikmati barang2 purba...
tgk jer..
bukan bacer pon... apeeelaaa....


tu pesal majuk ker nangis....
ngengader plak cik bebert neh..
berdiri kat ala2 macam kat A famosa...
kotak jer dinding tu..bukan batu pon heheh...

ha ni la tpt aku ckap tadi..
diorg tgh renobet nak kasi busar ini mujium...
kat sini jugak amey suh aku amik gambar hahah..

bukannyer nak blja ttg sejarah sebok jer bergamba si amey ni
hehehehhehe..

kat sini ader macam2..aduu cemana nak terang yer..
belkang aku tu diorg wat replika org dulu2..
depan aku ader replika mesin aper ntah...
aku asyik main tekan2 jer ahhaha...
ha tula bukan nak bacer note tu..
kan dah luper...
asyik main jer dalam mujium tuh hehe..

alaaaa smpat plak amey ni buat2 menggatal....
konon nak jadik mat romeo la ni yerh..
gatal dgn patung tape..
gatal ngan pompan mmg nak kene la yerh ahahha..


kami plak jadik patung muahahah...
"Selamat datang ke muzium negara"
mari la datang belajar sejarah..
harga tiket 3 hengget jer..
muwah2... lelong2...
~ daaaaaa ~


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Tuesday, February 19

Kini Kembali

Webfetti.com


yahh aku kembali dengan blog ini..
buat hanya tujuan untuk meluahkan rasa..
catitan kenangan lalu...
diari hati untuk simpanan peribadi...

ewahh gwunk car ate plucks!

Webfetti.com

asyik main fwenster pon busan jugak..
dah buat blog dalam fwesnter smpai bpuluh2..
x baper besh plak...
carik punya carik jumpa plak blog ni..

Webfetti.com

lamer tul nak bikin blog ni..
byak blja dulu, tgk tutorial psai mcam2 leh buat..
paling bess blogbuster.com...
byk btul leh blja kat sini...
tu pon tak terer2 lagi hi hi hi...

Webfetti.com

hmm oklah...
leh la upload gmbar pasni..
ader gmbar bawu...
ader gmbar lamer....
sumer nak smpan sini buat memori...
wendoo2 leh tgk blik...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...